Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !

Alexey86

"CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !  

43 membri au votat

1. 1. "CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !

Postări Recomandate

Re: "CALUGARENI" 14 ian.2017 - La Comana pentru Capitanu` !

Perfect ! V-a exista si o cutie banuiesc ? Eu m-am intalnit saptamana asta cu Mihailov Mircea (Mircea cu Galoparul argintiu ) si mi-a dat 100 ron pt cutiuța ! El din pacate nu poate ajunge ( ia fatat pisica )

KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 169
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din pacate,maine trebuie sa ajung la serviciu,sper totusi sa ajung in timp util,poate va mai prind prin zona. Am o datorie fata de @Giorgel,cu o tipla de Ciuc si vreau sa o onorez. Pana la urma, @GPS-cu poate sa "ne-o masoare" si maine, sau oferta a fost doar azi?:ha: Eram curios sa vad pe unde ma situez in grafic....:grin: :h5 :cl

Depinde cum te tragi pe cur , ca mergi la sevici , esti pe jumatate iertat, stiai de eveniment dar nu ai putut ! OK!

Eu nu masor nimic ...ti-o masoara cine vrei tu!

Eu am propus , un eveniment care trebuia sa se tina saptamna trecuta , pe viscolul ala ! Dar bunutu tine cu noi si a fost de acord sa facem saptamna asta , tot o data vremea tine cu noi!!

Nici eu nu am masina pregatita pt eveniment , vin cu varul meu asa cum vine si Giorgel cu un prieten , pt ca nu are masina gata pt saptamana asta !!:grin:

Asta nu inseamna ca trebuie sa ne-o masuram sau sa mi-o masori , pt ca te sperii !!:ha:

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Perfect ! V-a exista si o cutie banuiesc ? Eu m-am intalnit saptamana asta cu Mihailov Mircea (Mircea cu Galoparul argintiu ) si mi-a dat 100 ron pt cutiuța ! El din pacate nu poate ajunge ( ia fatat pisica )

Bravo Mircea!

GPScu-le, te tragi pe cur? Paletii cu ce-i aduci?

Eu si fara masina aduc fo' 4-5, si fo' 2-3 pasarici d'ale Paragusului:grin:

Editat de giorgel

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Bravo Mircea!

GPScu-le, te tragi pe cur? Paletii cu ce-i aduci?

Eu si fara masina aduc fo' 4-5:grin:

Am cu ce ma Giorgele, aduc si paleti ...nu mai am ca pe vremurile bune , poate mai aduc asi altii ! Dar peste 4-5 tot aduc!:tk

Nu ma trag pe cur si nu sucesc un eveniment bine stabilit dupa cum am masina eu gata !

Nu am masina , vin cu ce pot si ce am ...e asfalt pana pe aerodrom !

Hai sa fie bucurie !!:grin::x

Aduceti cati mai multi paleti , sunt bine veniti !!

Eu opresc la paleti care se vand peste tot si cumpar paleti pt foc , circa 5 lei bucata !

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Eu vă aștept deja.... Am și dat gata vreun litru din vinul ăsta roșu de cred că-i zeamă adunată la mănăstire din pomeni.... Dar nu-i bai, la ora asta merge și ăsta.

La bună vedere tuturor!

De mă opresc numai la unu aș avea șanse să fac onorurile de primire. Dar nu promit! :x:grin:

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Din pacate,maine trebuie sa ajung la serviciu,sper totusi sa ajung in timp util,poate va mai prind prin zona. Am o datorie fata de @Giorgel,cu o tipla de Ciuc si vreau sa o onorez. Pana la urma, @GPS-cu poate sa "ne-o masoare" si maine, sau oferta a fost doar azi?:ha: Eram curios sa vad pe unde ma situez in grafic....:grin: :h5 :cl

Daca te gandesti la laba , fao, te incurajez , masoaro , arat-o aici !!:ha::ha:cu aia ramai , noi mergem acolo unde ne-am propus !:tk

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Intelegem tineretu ...daca si la varsta asta o dati in laba ...peste 10 ani ... o sa va faceti programare sa lingeti icoanele si peste inca zece o sa faceti credit ipotecar la primul cavou. Oricat de sinistru ar suna ...e bucata rupta din realitate!!!

Si eu aveam maine "program" dar vin in primul rand ptr omul ala, in al doilea rand sa va vad si in al treilea rand ...niciodata nu se stie! Nu am prea multe ramase prin camara dar incropim de o arsura mica... :grin:

Ca idee, daca vrei sa faci un lucru e simplu ...iti pui in cap sa-l faci si il faci ...

Cred ca asta daca nu ma insel este a 9-a editie? Prima a fost in 2008?

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

.......

Cred ca asta daca nu ma insel este a 9-a editie? Prima a fost in 2008?

Cred ca totusi prima a fost in februarie 2009 :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40746-Sinane-tu-ti-dintii-aia-ai-tai-!-sambata-10-ianuarie&highlight=sinane

Pentru 2008 eu n-am gasit nimic....

Link spre comentariu

Sa ma fut in ele de reclame ...cum deschid forumul mi se deschid tot felul de pagini din 30 in 30 secunde (unele au legatura cu 4x4 altele nu)...cu tot felul de chestii ... :ha: Vi se intampla si voua? Sa nu-mi zici ca e de la sistemul de operare ca eu am unul de-o seama cu mamaia ...si pe vremea aia ...nu era cu de astea ... Oi fi baut eu 3-4 beri ... dar e enervant ... :ce

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Sa ma fut in ele de reclame ...cum deschid forumul mi se deschid tot felul de pagini din 30 in 30 secunde (unele au legatura cu 4x4 altele nu)...cu tot felul de chestii ... :ha: Vi se intampla si voua? Sa nu-mi zici ca e de la sistemul de operare ca eu am unul de-o seama cu mamaia ...si pe vremea aia ...nu era cu de astea ... Oi fi baut eu 3-4 beri ... dar e enervant ... :ce

Eu ma uit dupa telefon iar la fiecare accesare antiviruslul imi spune ca nu este o pagina sigura si sa renunt!

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

A fost o intalnire super!

Vremea a tinut cu noi, vorba lui@ GPScu ''dupa sufletul omului!''

Salutati colegilor prezenti!

Asteptam filmarile facute cu drona de @razvanutza.

:tk

P.S. Secta LROC face niste gratare exceptionale. Salutari colegilor din coltul vesel! :2dr

IMGP3612.JPG.85d68e90e798c91939b9abb02081bfb8.JPG

IMGP3618.JPG.462c94dc2d6bb1c50d117b9516175090.JPG

IMGP3636.JPG.08c672a0807a8b1618eb5a1d3bebb75d.JPG

IMGP3645.JPG.cb695adf854a1e7ed762d8ee4c0c59ad.JPG

IMGP3648.JPG.1fa77e59c63919030102dbfa4297c375.JPG

IMGP3666.JPG.64f020a0f559c73e499c026b1270c78a.JPG

IMGP3681.JPG.2d9509dc1d8ff1ca81b4338f9aa1c538.JPG

IMGP3640.JPG.b74900fb2671ac9461d6413e90fd6d72.JPG

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Multumesc tuturor celor care au interactionat cu mine azi, chiar si secta LROC :D

A fost fain, prea putin soare.

Sunt realmente mahnit ca lumea s-a carat prea repede si nu au temrinat de mancat ceaunele.

Daca viitoare sper sa fim mai multi, mai multe masini, mai multi paleti, mai multe copiloate, mai multe hamace, mai mutla veselie.

Revin cu poze!

Bine ca ni s-a intamplat noua!

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

O iesire super, bravo @gps cu, ai putea sa organizezi/propui mai des astfel de intalniri/iesiri.

Am observat ca oamenii au nevoie de un impuls din partea baietilor mai vechi in datul cu toroapele. :ha::ha:

Ca de obicei cele mai multe masini au fost LR.:ha:

V-am pupat pe portofel si asteptam prima iesire.

Revin cu o filmare cum scoate un RR p38 un nessan din inghetata napolact:ha::ha::ha:

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

O iesire super, bravo @gps cu, ai putea sa organizezi/propui mai des astfel de intalniri/iesiri.

Am observat ca oamenii au nevoie de un impuls din partea baietilor mai vechi in datul cu toroapele. :ha::ha:

Revin cu o filmare cum scoate un RR p38 un nessan din inghetata napolact:ha::ha::ha:

Fa mentiunea ca au incercat si alte toroape sa faca "manevra" respectiva si nu le-a iesit.....

Link spre comentariu

Cerul și pământul împreună!

Circa 60 de masini 4x4 s-au strans pe aerodromul din Comana la chemarea lui Gps Cu. Chiar daca off road nu s-a prea facut din cauza zapezii, intalnirea a fost una de socializare, cu multe gratare, ceaune si bautura. Traditia intalnirii de la inceput de an a continuat, cu atat mai mult cu cat anul acesta am fost alaturi de Capitanu Marian Cojocaru, cu o vorba buna sau cu o donatie.

Un an bun tuturor iubitorilor off road-ului!

• Like 1
Link spre comentariu

nessanul este o masina cu pretentii :grin: nu se lasa ea trasa asa usor :tk

apropo multumesc colegului catalin de ajutor :tk:tk:2dr:2dr

si dupa cum am spus echipajul de land-rover-isi chiar daca nu au cu ce in offroad ....la petreceri sunt numarul unu FELICIRI !!!:2dr:2dr:2dr

Link spre comentariu

Normal, posesorii de Strangerover erau mai preocupati sa aiba masinile aliniate frumos decat sa se dea cu ele prin zapada.

Nu stiu ce faceau ei exact, eu am desprins cateva masini ieri de unde se impotmolisera (nu am numarat cate, cine m-a rugat l-am ajutat, indiferent de marca sau grosimea stratului de zapada). Cobra in schimb era ca un morcov urias, atingea Zidul Chinezesc cu rotile.

De mentionat ca joi, in disperare de cauza ca nu aveam cu ce aduce noile vlastare ale copilotajului la paranghelie, am sunat la Badsi Nissan si i-am rugat frumos sa amanam reparatiile aproape capitale ale masinii sa pot veni la intalnire sa dam niste banuti pentru Capitan si sa ne jucam putin.

Dar luni bag masina la sudura si bocanit si ne apucam de treaba ca avem de vazut multi coclauri sezonul asta!

Aaa, uitasem ce era mai important: am pe masina niste roti de strada, allseason, 31'', mai stock ashea. Deci nu crampoane si maciuci ce aveau unii greuceni pe acolo, da?

#forzanissan #nissanpanzer #cuceaunul #cuhamacul #goodyear4x4 #badsinissan

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare