Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

setari XJ 4L

eul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: setari XJ 4L

Oare la xj de 2.5 diesel cu roti pe 31 silverstone ce raport la grup ar fii cel mai bun

din cate stiu, tu ai standard 3,73... tabele de corelare pentru TD2,5 nu am vazut... eu am fost sfatuit de cei care vand reductii sa nu ma grabesc sa le schimb inainte de probe. si nu ma grabesc :grin:. poate te ajuta sfatul asta desi nu-i chiar un raspuns la intrebare :h5

Editat de eul
XJL... 4L
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma grabesc saptamana asta o sa ma uit la spate sa vad ce raport numai ma gandeam sa pun ceva mai rezistent a roti de 31

cu rezistenta are legatura ce zice Marius... si zice bine :wink:

XJL... 4L
Link spre comentariu

RCV ar fi de ajuns :grin:

doar ca.....daca nu ma insel ptr ele trebuie sa umbli in diferentiale...ptr ca nu au acelasi nr de caneluri cu cele stock

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

RCV ar fi de ajuns :grin:

doar ca.....daca nu ma insel ptr ele trebuie sa umbli in diferentiale...ptr ca nu au acelasi nr de caneluri cu cele stock

+ ca mai trebuie sa umbli adanc si in buzunare pentru ca te costa doua bucati ceva mai mult decat toata masina :grin:

Link spre comentariu

Oare la xj de 2.5 diesel cu roti pe 31 silverstone ce raport la grup ar fii cel mai bun

Cel mai bun e cel pe care il ai acum . Las-o asa cum e ca bine-a fi . Pana la 33-uri nu ai treaba . De acolo ai nevoie de punti si de motor :wink: nu de rapoarte

:h5

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Ceva poze cu ea

da, am mers cu ea, fara toba, fara ventilator, cu suruburile desfacute... dar tot mi-a placut :2dr am facut si o poza dar arata de parca sta :ha: nu mai are nici bare, nici fendere, nu prea e de aratat. poate de saptamana viitoare o sa inceapa sa se vada cate ceva si atunci facem poze. toate bune, E

XJL... 4L
Link spre comentariu

salutare!

masina incepe sa capete forma

profil.thumb.jpg.dd945a3b617c557b86dc9e7976f5b469.jpgfata.thumb.jpg.181dc600bc4a12de9f5df466f8308095.jpg1724747387_profilfata.thumb.jpg.555245cfe56a20cbe177e9ad78c3e991.jpg776900989_profilspate.thumb.jpg.a65fcf46c400784c0d91fc5af420fae0.jpg

urmeaza troliu montat in bara originala, roti, intarit praguri... mai actualizez pe masura inainteaza lucrarile. multumesc tuturor celor care au facut ca lucrurile sa se intample :grin:.

E

XJL... 4L
Link spre comentariu

salutare!

masina incepe sa capete forma

[ATTACH=CONFIG]276678[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]276679[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]276680[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]276681[/ATTACH]

urmeaza troliu montat in bara originala, roti, intarit praguri... mai actualizez pe masura inainteaza lucrarile. multumesc tuturor celor care au facut ca lucrurile sa se intample :grin:.

E

Hai mai, da-i niste steroizi :)))

Link spre comentariu

@Chronos pai steroizi... troliu si copilot :ha:

@blondan2007 este Ironman +4 si aripi decupate. cred ca anvelopa din spate este mai mica decat cea din fata si da senzatia ca ar fi inaltata mai mult.

acuma, mai incerc o intrebare... daca are cineva roti de 31 pe 10,5 MT uri si jante R15, J7 cu et -20, pe Cherokee inaltat 3 inch, la bracaj maxim si flexare ating in fata pe undeva? la et 0 stiu ca nu freaca. dar la 7J, et -10?

multumesc, E

Editat de eul
XJL... 4L
Link spre comentariu

Eu am 31/10.5 cu jante de j8 -30 (care zic eu e acealasi lucru cu J7 -20 pt interior ) si la bracaj maxim pe

interior mai raman trei degete fata de lonjeroane .Pt miscarea verticala la 3"inaltare sigur nu ai probleme chiar si fara a decupa aripa .

Am in curte un englez si un american

:F

Link spre comentariu

multumesc @Yoghi, eu am un fel de 3 inch compus (arcuri si decupaje) si de aia ezit... poate a mai experimentat cineva si trece pe aici sa dea binete. oricum maine transez povestea asta. E

XJL... 4L
Link spre comentariu

Salutare,

pana la urma am luat jante cu et -10, urateee... da' cu ciucuri :) sper luni sa vad cum se aseaza pe masina cu BGF uri Ko2 de 31

acumularorul... alta dilema. lacasul este de 24x18 cm. voi ce model aveti pe masina cu troliu si cum se comporta? a mea este automata si nu prea am voie sa raman fara curent... toate pe care le-am gasit mi se par slabute.

multumesc, E

XJL... 4L
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare