white8snow Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 (editat) Doresc sa cumpar in primavara asta o masina 4x4 ,..... Prefer cutie automata pentru ca nevastamea nu se descurca pe manuale si desi are o masinuta a ei o mai conduce si PE a mea cateodata si ca sa profit ca am sofer sa pot servi o bere in tihna. 0758 148 228 Editat Ianuarie 8, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: cumpar 4x4 , prefer cutie automata Detaliile despre ce vehicule ai de vanzare, pune-le intr-un anunt la Vanzari ! Aici ar fi fost bine sa spui ce fel de 4x4 vrei, SWB/LWB, benzina/motorina, volan stanga/dreapta, bugetul de care dispui, cc motor, etc. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: cumpar 4x4 , prefer cutie automata Sigur f intretinut! https://www.olx.ro/oferta/vand-landrover-freelander-ID7FaEv.html#6a14629137;promoted Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Re: cumpar 4x4 , prefer cutie automata Intra si vezi G-ul meu. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate