4L Limited Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Caut o bara tip ARB pentru y61, ma intereseaza una gata facuta poate sa fie si second. Cat mai simpla cu atat mai bine! Mesaj pe PM . Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nissan Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Re: Cumpar bara fata tip ARB pentru y61 Am un prieten care poate face vezi modelul la poza din avatar Relu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 19, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Re: Cumpar bara fata tip ARB pentru y61 De unde este prietenul? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nissan Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 (editat) Re: Cumpar bara fata tip ARB pentru y61 din zona daca te intereseaza pot sa-ti dau numarul lui sau al meu si cand vii in Suceava vezi bara pe masina mea , mi-a facut una si pe spate foarte misto Editat Ianuarie 22, 2017 de Nissan Relu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate