Optimus Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: Sfat achizitie pentru un novice in 4x4... Asa se intampla cand se cauta o masina ieftina. Eu nu am vazut masina cu pret evident mai mic decat pretul normal al pietei, ca sa fie in regula, nici estetic si nici mecanic. Asa ca, ori te reorientezi, ca buget sau model, ori te inarmezi cu rabdare si astepti/cauti ocazia aia, care nu-i exclus sa existe... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: Sfat achizitie pentru un novice in 4x4... ieftin si bun nu exista , dar sunt unii care tot cauta ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: Sfat achizitie pentru un novice in 4x4... Colegu', incearca Opel Frontera, Dacia 1307 4x4 diesel, Lada Niva din zona ieftina. Sunt destui care se descurca cu ele. Eu in locul tau as prinde tupeu si m-as duce pana vest si mi-as lua un Nissan. Cauta o ruda o cunostinta, nu se poate sa nu gasesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaus09 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Re: Sfat achizitie pentru un novice in 4x4... salut! nu-mi place sa scriu, nu sunt genul care sa-mi dau cu parerea, dar am avut dificultati in a-mi alege un 4x4. chiar daca nu eram convis ce sa-mi aleg (am deschis si un topic pe alt site, pentru a ma edifica) si toti imi ziceau, ca jimny ma va dezamagi, eu folosindu-l cotidian si nu off road, iti spun din experienta : masina merita toti banii, daca nu esti pretentios in ceea ce priveste spatiul interior. fara a avea pretentia de a fi un bun cunoscator in masini, poti cumpara un jimny pe la 4000 euro in stare foarte buna, tinand cont ca au scos taxa. de ce spun asta, pentru ca mi-am cumparat unul, in stare foarte buna (putin lovit, dar nu ceva grav - vezi avatarul meu), la 3000 euro, an 2006, achizitie facuta in 2014, din belgia, m-am dus personal. asta e pretul de achizitie de acolo. cu totul (incluzand taxa auto ,cca 670 euro, transportul, reparatia si inmatricularea), m-a dus cam 5000 euro. masina merge impecabil. am luat-o la 76000 km, iar acum am aproape 100000 km, cu un drum facut in grecia , anul asta, de revelion. SUPER MASINUTA !!! asa ca, sigur daca vei cauta atent si nu esti foarte pretentios (daca-l vrei fara cusur, mareste bugetul), vei gasi exact in bugetul tau, unul foarte ok. mult succes! Editat Ianuarie 24, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate