Radu Pajero Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Cumpăr o singura janta et negativ r15 pentru pajero mk2. Preferabil et -20 . Nu ma interesează starea jantei . Aștept oferte . PS: rog moderatorii sa ma ierte pentru eventualele greșeli, am absentat ceva vreme . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 27, 2017 Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Re: Cumpăr janta et negativ Ti-am mutat eu anuntul in sectiunea pentru anvelope, jante si accesorii roti, dar datele de contact trebuie sa le postezi tu. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Pajero Postat Ianuarie 27, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2017 Re: Cumpăr janta et negativ Cumpăr o singura janta et negativ r15 pentru pajero mk2. Preferabil et -20 . Nu ma interesează starea jantei . Aștept oferte . PS: rog moderatorii sa ma ierte pentru eventualele greșeli, am absentat ceva vreme . Telefon :0747136440 sau pe privat . Mulțumesc frumos pentru corectare. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate