maiden Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Cumpăr motorașe ventilatoare racire radiator Lada Niva, 1.7 multipunct Bosch. Poate cineva a făcut vreo modificare punând o răcire mai performanta și le are pe cele vechi. Contact pm sau tel 0751179166. Mulțumesc anticipat! Editat Ianuarie 30, 2017 de nessum adaugare date de contact. Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Ventilator radiator Lada Nuva nu garantez da cred c ale mai am eu pe ale mele :) doar ca nu mai e intreaga carcasa lor de fixare, adica au fost separate cele doua:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Ianuarie 30, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Ventilator radiator Lada Nuva E perfect daca le mai ai! Poți rogu-te sa probezi motoarele și dacă funcționează sa mi le trimiți? ! Aștept un preț. De fapt mie îmi trebuie placa pe care vin montate periile, ale mele s-au topit...Dar e mai complicat sa le desfaci, oricum nu mai ai ce face cu restu'. :)) Mulțumesc anticipat! Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate