y-61 Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Nissan patrol zd30 din 2001 motorul grenada care a avut bunul simt sa imi demonstreze de ce se numeste asa...a topit tot ce se putea de la pistoane la banii mei. Dupa ce am refacut motorul am: -blocat egr -ceas presiune ulei -valva dawes + nedle valve plus 2 rezervoare de motorina pe reglat pana am scapat de limp mode si merge pe 1.0 bar -intercooler marit Toate acestea s au realizat in decursul unui an si dupa multa informatie procesata de pe forumuri din australia plus cativa baieti din romania. Acum sunt in cautare de un fuel cut defender daca ma poate ajuta cineva,am vrut sa atasez niste poze dar se pare ca nu se poate momentan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician Ce-i ala fuel cut defender? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 (editat) Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician Cred ca e un Defender fara gaz..:ha: Netu zice ca face astea si ca sunt 2 tipuri... The Turbosmart Manual Fuel Cut Defener (FCD-1) allows for an accurate increase in the factory fuel cut-out level without the need for cutting/splicing wires or affecting off-boost conditions. Suited to most turbo cars using a MAP sensor. The unit can be locked to prevent tampering. The Turbosmart Electronic Fuel Cut Defender (FCD-2) alters the output of a factory 5V MAP Sensor or AFM at an adjustable level to accurately raise the factory fuel cut point. Features LED indicators for easy setup. Adjustable release feature ensures you retain the safety of having a fuel cut to protect your engine from over boosting. Editat Februarie 2, 2017 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician Salutare, Stai linistit ca nu esti nici primul si nici ultimul care trece prin aceasta situatie. In ceea ce priveste reparatie ZD30 in cazul unor damageuri majore intotdeauna am recomandat schimbarea TOTALA a motorului cu unul in mintile lui. La final cand tragi linie o sa constati ca esti mult mai castigat. In plus un motor reparat (vorbesc aici de damageuri majore doar) niciodata nu va functiona ca unul nou indiferent cum si unde il faci. FCD pe ZD30 ...mmm ...interesant... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
y-61 Postat Februarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician Acuma masina pot sa zic ca functioneaza mult mai bine decat cand am cumparat-o si avea totul stock pe ea,am facut chiar si un test de la 0-100km/h si cronometrat cu telefonul mobil deci nu cv foarte profi pot sa zic ca sunt in grafic si cu 33' pe ea:) Masina zilnic trage platforma dupa ea de 3.5 tone +++ si se descurca am cu ea aproximativ 70.000 d km de cand am refacut motorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
y-61 Postat Februarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician As avea o gramada de poze filmulete din timpul reglajelor destul de utile dar serverul acestui forum nu vrea sa coopereze cu filmuletele si pozele mele!:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ben 07 Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician Pozele trebuie se le faci mai mici, daca are multi MB nu se incarca, film nu am incercat niciodata Ben Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician Fa-ti un cont pe YouTube, acolo poti sa sui filmuletele fara probleme. Dupa care aici postezi linkul intre tag-urile "[ video ]"link"[ /video ]" (fara spatiile dintre parantezele patrate). Editat Februarie 6, 2017 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician Asa cum ti-am zis si la telefon FCD2 este o scula destul de greu de reglat. Decat sa investesti in FCD2 mai bine iti iei o scula similara cu ce are ursu pe masina. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
y-61 Postat Februarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician multumesc o sa incerc ceva de genul asta si o sa fac pozele mai mici poate merge. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
y-61 Postat Februarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician Da am vazut Yonutz,m-am documentar putin...momentan am multimetrul mereu la mine si fac reglaje din mers deja!:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ben 07 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Re: Patrol zd30 masina care te face mecanic si electrician Fiecare cu experienta lui. Conduc Patrol doar de 2luni, zi de zi, la munca in padure, transport marfa, etc. Sa fiu foarte scurt cred ca este foarte bun la munca, deci sa traga remorca sau offroad. Pana acum nu am avut nici o problema, sper sa fie tot asa. Ben Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate