eul Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Salutare, m-am gandit sa facem sambata o tura light pe delurile din zona Recasului. masina mea nu e gata, o sa vin copilot la un prieten care nu are cont aici. scopul este de a aduce in actualitate traseele din zona asta. masina lui are posibilitati bune de recovery deci nu se pune problema sa ramana cineva pe aiurea, nu se impun dotari minimale. tura e de o zi lumina cu papa la pachet sau pranz la pensiunea Altringen, dupa cum ne-o fi pofta. plecarea este la 9.30 din benzinaria Moll de pe calea Lugojului. rog sa confirmati sa stim cati mai suntem. toata lumea e binevenita! Eugen XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului vin si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai C Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului Mai trece unul pe lista. "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 2, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului ma bucur ca se aduna lumea :h5 . vremea se anunta exact asa cum trebuie pentru o zi in natura... XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 (editat) Re: Tura light dealurile Recasului Domnu' eul putem veni si cu xj 4l?:x Editat Februarie 2, 2017 de covaciusorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului Domnu' eul putem veni si cu xj 4l?:x :grin: io abia astept! daca vreti venim sa va luam de la garaj (adica vizitam garajul daca este acordul CC Brothers :h5) si apoi continuam pe negru. dati de stire. E XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului asa a fost acum exact 6 ani intre timp, au disparut veveritele... XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului Erati la grupa mica:banana. Ce faci acum, agiti apele?:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului ieri am agitat apele la propriu :grin: si recunosc, de mult n-am vazut atata noroi laolalta. multumiri si felicitari participantilor! XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului O tura cu mult noroi. Si citeva poze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului Fain. Sa va fie de bine! Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului Eul-e...vad ca tot la patrol tragi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului Eul-e...vad ca tot la patrol tragi... cu patrolu' am tras :ha: da' o fost fain XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihaialex Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului Fain va distrati....o sa ma alatur si eu voua(bineinteles,daca ma primiti)in vreo 2 saptamini...acuma "veverita" se inmatriculeaza,se incalta,se pun scuturi,etc... Toate bune...mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Tura light dealurile Recasului track Dealuri.gpx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate