Ovidiu off Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 vand Caroserie Mercedes G cabrio, cu : - Hard top montat - prelata si mecanism pliere. Telefon 0741278070 pret: 1.500 euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Vand Caroserie cabrio Mercedes G Salut Ovidiu Vad prin poze ca mai ai si alte G-uri. Ai cumva vreun turometru de diesel ptr W460? Mersi fain Seba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu off Postat Februarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2017 Re: Vand Caroserie cabrio Mercedes G Salut Seba nu am turometru, sorry Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu off Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Vand Caroserie cabrio Mercedes G Am uitat sa mentionez despre caroserie ca detine acte inmatriculabile, bineinteles cu tot cu sasiul original. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Vand Caroserie cabrio Mercedes G Scuze pt off topic , dar din ce vad eu la bord sau aripile cu farurile patrate si semnalizarile sub far , nu e un model standart e modificata , stii ceva de ce este cu aceste modificari ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu off Postat Martie 25, 2017 Autor Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Vand Caroserie cabrio Mercedes G Salut, Peugeot P4 Cum este Wolf sau Puch,P4 e un pic altfel , adica farurile , ceasurile bord sunt diferite de clasicul G. UIte poze cu caroseria intreaga: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Vand Caroserie cabrio Mercedes G una mai aproape, sper sa nu-mi ceara propietarul drepturi de autor :ha: Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvaNic Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 (editat) Re: Vand Caroserie cabrio Mercedes G Multumesc mult , acuma am inteles perfect , nu imi explicam diferenta , mss Editat Martie 29, 2017 de Astral IMI...ITI....ISI....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate