alex_man Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Am vandut masina si am ramas cu cateva piese de Jeep Grand Cherokee WJ/WG: 1. Brate fata inferioare - pret 100 lei /buc; 2. Discuri frana fata - pret 60 lei/buc; 3. Pivot fata inferior Delphi - nou - pret 40 lei; 4. Plastice interior(scrumiera + grila) - pret 10 lei; 5. Amortizoare - 2 fata Mopar, 1 spate Mopar, 2 spate KYB Excel G - 344342 - pret 20 lei/buc. Bucsele bratelor sunt in stare buna. Discurile de frane sunt putin uzate. Amortizoarele au fost utilizate, dar, toate revin la capatul cursei. KYB Excel G - 344342 au fost folosite aproximativ 5000 km. Pret pachet - 400 lei. Dan Alexandru Tel: 0749.77.68.63 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Februarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2017 Re: Vand piese Jeep Grand Cherokee(brate + discuri frana) Pret pachet - 300 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Februarie 27, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2017 Re: Vand piese Jeep Grand Cherokee(brate + discuri frana) Pret pachet 200 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Martie 9, 2017 Autor Partajează Postat Martie 9, 2017 Re: Vand piese Jeep Grand Cherokee(brate + discuri frana) Preț : 150 lei sau le duc la fier vechi(de 2 ori le-am împachetat și până dimineața s-au răzgândit - amortizoarele au rupt cutia de la o unitate centrală, deci nu sunt chiar duse). Noi să fim sănătoși! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabo laszlo Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Re: Vand piese Jeep Grand Cherokee(brate + discuri frana) Salut,le mai ai?Mersi Littlesoky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Martie 14, 2017 Autor Partajează Postat Martie 14, 2017 Re: Vand piese Jeep Grand Cherokee(brate + discuri frana) Salut! Le mai am și sunt impachetate. Dar cred că depășesc 25 kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Aprilie 27, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2017 Re: Vand piese Jeep Grand Cherokee(brate + discuri frana) Se poate inchide. Coletul este in depozit la firma de curierat fiind facut retur deoarece nu a mai fost ridicat. Suma este infima, dar nu este ok. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate