Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0

Unimog4x4
 Share

Recommended Posts

Bună ziua.

Dragi colegi, caut o varianta ptr. impozitul aberant care exista, ptr. aceasta masina.

Chestia e că nu doresc Bulgaria, acum cand timbrul de mediu nu mai exista...

Masina e autoturism cu 10 locuri in acte, provenienta Norvegia.

Multumesc mult

Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0

varianta legala...Bulgaria...refugiat...deportat......

ar mai fi si aia...mai putin legala...dar daca ai citit pe aici...sigur ai aflat de ea...eu nu pot sa o scriu ca mai citesc si altii cu ochi albastrii pe aici:grin:

Edited by Marius C alias Turagmes

Masina e autoturism cu 10 locuri in acte, provenienta Norvegia

10 locuri? Nu cumva nu o sa fie incadrata ca M1 ci ca M2?

De la RAR:

- Categoria M2 - vehicule din categoria M, având mai mult de opt locuri asezate în plus fata de locul asezat al conducatorului auto si care au o masa maxima care nu depaseste 5 tone.

- Prin microbuz se înţelege autobuzul din categoria M2 sau M3, care are o capacitate de transport de cel mult 22 de pasageri şezând sau în picioare, în afara scaunului conducătorului;

In cazul ala impozitul cred ca este mult mai mic, dar probabil inseamna alte costuri.

Se poate face autoutiltara cu 6 locuri? E un model mai neobișnuit, are 3 in fata... dar unde? La ce RAR?

Iar am auzit ca pot cauta un handicapat, dar nu stiu exact ce implica...

Sau asociatie sportiva a zis cineva ca a auzit, dar nici aia nu stiu in ce condiții...

Nu vreau nici sa existe riscuri...

Asta e nr. meu 0749.604.224

Multumesc colegi

10 locuri = licenta de transport ,limitator de viteza ,tahograf ,coordonator transport ,masina de rezerva ......................

Din cate stiu eu

Dar totusi cum incap 10 oameni intr-o toyota 80? Cine ti-a dat omologarea asta? RAR-ul din Ro?

Probabil ca daca are 3 locuri in fata iar in spate arata ca in poza, e plauzibil.

BG pare o varianta rezonabila, ca nu se abereaza ca ''guvernul APIA'' :angla taxe...

Nu cred ca fost la RAR slpsa-i faca identificarea. Ma gandesc ca ne intreaba daca merita sa se complice sau nu?

Gresesc?

toyota__land_cruiser_hdj_80_10_seats_1993_7_lgw.jpg.109ac61306a2819d42203ca98a2bf4c3.jpg

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Multumesc colegi

In cazul asta il poti inmatricula direct pe tine.... Poti folosi un termen mai normal?

• Like 1
don't worry, be happy

Se poate face autoutiltara cu 6 locuri? E un model mai neobișnuit, are 3 in fata... dar unde? La ce RAR?

Sau asociatie sportiva a zis cineva ca a auzit, dar nici aia nu stiu in ce condiții...

Nu vreau nici sa existe riscuri...

Asta e nr. meu 0749.604.224

Multumesc colegi

Mai degraba cauta un veteran de razboi, care veteran de razboi poate fi si un fost combatant in teatrele de operatiuni NATO, etc....

la RAR trebuie sa te prezinti cu ea asa cum scrie in acte microbus 10 locuri -sofer cu categoria D

pt a reduce nr de locuri automat trebuie reomologare deci carosier autorizat pt modelul tau...cred ca e cam greu de gasit la noi

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use