Unimog4x4 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Bună ziua. Dragi colegi, caut o varianta ptr. impozitul aberant care exista, ptr. aceasta masina. Chestia e că nu doresc Bulgaria, acum cand timbrul de mediu nu mai exista... Masina e autoturism cu 10 locuri in acte, provenienta Norvegia. Multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 (edited) Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 varianta legala...Bulgaria...refugiat...deportat...... ar mai fi si aia...mai putin legala...dar daca ai citit pe aici...sigur ai aflat de ea...eu nu pot sa o scriu ca mai citesc si altii cu ochi albastrii pe aici:grin: Edited February 5, 2017 by Marius C alias Turagmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
rdk84 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 Masina e autoturism cu 10 locuri in acte, provenienta Norvegia 10 locuri? Nu cumva nu o sa fie incadrata ca M1 ci ca M2? De la RAR: - Categoria M2 - vehicule din categoria M, având mai mult de opt locuri asezate în plus fata de locul asezat al conducatorului auto si care au o masa maxima care nu depaseste 5 tone. - Prin microbuz se înţelege autobuzul din categoria M2 sau M3, care are o capacitate de transport de cel mult 22 de pasageri şezând sau în picioare, în afara scaunului conducătorului; In cazul ala impozitul cred ca este mult mai mic, dar probabil inseamna alte costuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog4x4 Posted February 5, 2017 Author Share Posted February 5, 2017 Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 Se poate face autoutiltara cu 6 locuri? E un model mai neobișnuit, are 3 in fata... dar unde? La ce RAR? Iar am auzit ca pot cauta un handicapat, dar nu stiu exact ce implica... Sau asociatie sportiva a zis cineva ca a auzit, dar nici aia nu stiu in ce condiții... Nu vreau nici sa existe riscuri... Asta e nr. meu 0749.604.224 Multumesc colegi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 10 locuri = licenta de transport ,limitator de viteza ,tahograf ,coordonator transport ,masina de rezerva ...................... Din cate stiu eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 Dar totusi cum incap 10 oameni intr-o toyota 80? Cine ti-a dat omologarea asta? RAR-ul din Ro? http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 Dar totusi cum incap 10 oameni intr-o toyota 80? Cine ti-a dat omologarea asta? RAR-ul din Ro? Probabil ca daca are 3 locuri in fata iar in spate arata ca in poza, e plauzibil. BG pare o varianta rezonabila, ca nu se abereaza ca ''guvernul APIA'' :angla taxe... Nu cred ca fost la RAR slpsa-i faca identificarea. Ma gandesc ca ne intreaba daca merita sa se complice sau nu? Gresesc? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipri778 Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 Iar am auzit ca pot cauta un handicapat, dar nu stiu exact ce implica... Multumesc colegi In cazul asta il poti inmatricula direct pe tine.... Poti folosi un termen mai normal? 1 don't worry, be happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog4x4 Posted February 5, 2017 Author Share Posted February 5, 2017 Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 Pana la urma cred că trebuie să caut o persoana cu handicap. RAR.ul nu e facut... Dar o va omologa doar pe locurile care sunt acum. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 Se poate face autoutiltara cu 6 locuri? E un model mai neobișnuit, are 3 in fata... dar unde? La ce RAR? Iar am auzit ca pot cauta un handicapat, dar nu stiu exact ce implica... Sau asociatie sportiva a zis cineva ca a auzit, dar nici aia nu stiu in ce condiții... Nu vreau nici sa existe riscuri... Asta e nr. meu 0749.604.224 Multumesc colegi Mai degraba cauta un veteran de razboi, care veteran de razboi poate fi si un fost combatant in teatrele de operatiuni NATO, etc.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 la RAR trebuie sa te prezinti cu ea asa cum scrie in acte microbus 10 locuri -sofer cu categoria D pt a reduce nr de locuri automat trebuie reomologare deci carosier autorizat pt modelul tau...cred ca e cam greu de gasit la noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Re: Hdj80 4,2 D imp. recent, caut o varianta ptr. impozit 0 Dar totusi cum incap 10 oameni intr-o toyota 80? ... La fel cum incap si intr-un 78 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81570-Toyota-78-volan-stanga-!&p=1083707#post1083707 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts