dcosmin Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Am nevoie de MRL automat stanga pt Feroza. Multumesc. ps: nu vreau manual, doar automat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Cumpar MRL stanga pentru Daihatsu Feroza Adauga date de contact in anunturile active! :rules Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Cumpar MRL stanga pentru Daihatsu Feroza Am nevoie de MRL automat stanga pt Feroza. Multumesc. ps: nu vreau manual, doar automat. Sal sa-l caut pe al meu si vb. Eu le-am schimbat cu manuale si am ramas cu unul automat. Te anunt. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Cumpar MRL stanga pentru Daihatsu Feroza Sal sa-l caut pe al meu si vb. Eu le-am schimbat cu manuale si am ramas cu unul automat. Te anunt. Numai bine Salut Silviu. Ok da-mi de veste. SCuze Astral pentru omisiune. Telefon 0721274887. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Re: Cumpar MRL stanga pentru Daihatsu Feroza Salut Silviu. Ok da-mi de veste. SCuze Astral pentru omisiune. Telefon 0721274887. Am inteles : oricine intervine, "Astral e vinovat !" :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate