Padureanu Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Salut. Doresc sa achizitionez stopuri pentru Daihatsu Feroza (cele ce se monteaza sus, pe coltul masinii, nu pe cele din bara). O seara frumoasa! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Stopuri Feroza Salut. Doresc sa achizitionez stopuri pentru Daihatsu Feroza (cele ce se monteaza sus, pe coltul masinii, nu pe cele din bara). O seara frumoasa! :) Date de contact? P.S. Vezi ca tocmi a adus Tony de la BZ un Feroza la dezmembrat. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Padureanu Postat Februarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Stopuri Feroza Nr de tel: 0770178519 Poti sa-mi spui, te rog, username-ul pe care il foloseste? Multumesc si o seara frumoasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) Re: Stopuri Feroza Nr de tel: 0770178519 Poti sa-mi spui, te rog, username-ul pe care il foloseste? Multumesc si o seara frumoasa. Toni74 aici pe forum.:wink: Pe viitor foloseste mesageria privata. Sa nu incarcam topicul inutil. Editat Februarie 9, 2017 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvi3006 Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Re: Stopuri Feroza @Padureanu: Ai reusit ceva? Daca nu, s-ar putea sa am eu o varianta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Padureanu Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 (editat) Re: Stopuri Feroza L-am gasit pe cel din dreapta putin crapat si cel de pe stanga pe ebay in Germania. Am asteptat mult sa ajunga. Tu ce varianta ai avea? :) Ca parca as lua inca un set sa-l las pe cel crapat de rezerva. Editat Martie 20, 2017 de Padureanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni010xx Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Stopuri Feroza L-am gasit pe cel din dreapta putin crapat si cel de pe stanga pe ebay in Germania. Am asteptat mult sa ajunga. Tu ce varianta ai avea? :) Ca parca as lua inca un set sa-l las pe cel crapat de rezerva. Ai rezolvat cu stopurile? In Turcia am vazut ceva pagini cu stopurile din caroserie sus. Eu am achizitionat 2 second din Romania si am avut surpriza sa primesc unul fara nici o dulie in el iar pe cel din stanga cu un singur bec. (sunt mai mult ornamentale). Sunt asa de rare...:hw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Padureanu Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Stopuri Feroza Salut. Da, am gasit.cele fumurii au doar bec de marsarier pe stanga, atat. Exista posibilitatea de a le lua din Indonezia (sunt multe) dar dureaza livrarea in jur de 30 de zile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate