R41N Postat Ianuarie 29, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Re: Grand Vitara 2.0 16V Albastra Ai inceput gresit raspunsul. :)) Nu vreau sa te demoralizez, dar nu intereseaza pe nimeni cu cat ai luat masina, nici taxa de mediu pe care ai platit-o si nici investitia in masina aka reparatii. Nu ma intelege gresit, toti cand vindem vrem sa cerem astfel incat sa pierdem cat mai putin, dar piata face pretul nu noi. Scuze pt offtopic si bafta la vanzare! Nu inteleg postarea ta!! Am dat un raspuns unei intrebari! Nici pe mine nu mai intereseaza parerea ta, deci o poti tine pentru tine!!! Multumesc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Re: Grand Vitara 2.0 16V Albastra Domnilor, nu facem noi pretul masinii. Nevoia de bani,taxele,piata si cumparatorii vor dicta asta. Raspunsul care ma interesa pe mine era ala cu - nu pleaca ca fara 4000.De cheltuit clar a cheltuit ca am vazut topicul. Si se cheama cheltuit, nu investit.La investitii de obicei se intoarce cu plus.... Spor la vanzare. ca offtopic de preturi ,am avut 2 nissane cu investitie de ~10.000 si pe ambele am luat ,pregatite si la zi cu totul 4500-4300... am avut GC luat functional dar fara un ban bagat in el cu 4500(cand piata era la 5-6000 si dupa 3 ani si 5000 cheltuiti, l-am dat cu 4300...... Din partea mea, sa iei 4500 dar sa stii ca sunt rari clientii dispusi sa dea banii reali pe asa masini.Din pacate. Multumesc pentru detalii. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R41N Postat Ianuarie 29, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Re: Grand Vitara 2.0 16V Albastra Domnilor, nu facem noi pretul masinii. Nevoia de bani,taxele,piata si cumparatorii vor dicta asta. Raspunsul care ma interesa pe mine era ala cu - nu pleaca ca fara 4000.De cheltuit clar a cheltuit ca am vazut topicul. Si se cheama cheltuit, nu investit.La investitii de obicei se intoarce cu plus.... Spor la vanzare. ca offtopic de preturi ,am avut 2 nissane cu investitie de ~10.000 si pe ambele am luat ,pregatite si la zi cu totul 4500-4300... am avut GC luat functional dar fara un ban bagat in el cu 4500(cand piata era la 5-6000 si dupa 3 ani si 5000 cheltuiti, l-am dat cu 4300...... Din partea mea, sa iei 4500 dar sa stii ca sunt rari clientii dispusi sa dea banii reali pe asa masini.Din pacate. Multumesc pentru detalii. Nicio problema! Nu am nici nevoie de bani si nici nu ma intereseaza piata, ca nu-s samsar! A fost o investitie in siguranta mea, nu sa scot mai mult la vanzare. Masina merge zilnic. Este un pret corect pentru o masina fara probleme si care nu necesita nicio "cheltuiala" imediata. Sunt destule de vanzare pe olx, neinmatriculate, cu preturi accesibile, de la proprietar, fara nicio problema pe tabla sau mecanica. Perfecte... Cred ne putem opri aici cu acest subiect! Multumesc! Spor la cautat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Re: Grand Vitara 2.0 16V Albastra Eu iti multumesc pentru raspuns. Nu trebuie sa o iei asa personal, nici sa te superi cumva pentru ca discutam.Este un forum si ne dam cu parerea, necunoscuti fiind ,uniti de acelasi hobby.Nu am nici un scop in a cumpara masina Dv, in a negocia sau a diminua cumva pretul. Aveam de gand sa ma rog pt un test drive,dar acum o sa spun pas, sa nu se inteleaga altceva. Am prostul obicei de a spune fix direct si in fata ceea ce cred si imi cer scuze daca a deranjat. Eu imi fac calcule pt o trascaleta noua,asa cere economia....maine am test-drive cu GV....azi am terorizat un nene de la Meridian cu un Duster.....+19.000 E sunt cam greu de digerat daca nu furi,app de Duster,dar masina este foarte misto.Un compromis, dar suficient de misto. Stiind asta,inca incerc sa ma conving ca o trascaleta din asta de 4000E merita si nu este o gaura fara fund. Ce valoreaza pt tine si ce valoreaza pt mine ,sau ce valoreaza pentru altul,nu are nici o relevanta. Satisfactia nu are valoare.Cand nu mai ai satisfactie sau te saturi de investit :grin:, o dai pe oricat,doar sa o dai... Spor in toate. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R41N Postat Ianuarie 30, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Re: Grand Vitara 2.0 16V Albastra Eu iti multumesc pentru raspuns. Nu trebuie sa o iei asa personal, nici sa te superi cumva pentru ca discutam.Este un forum si ne dam cu parerea, necunoscuti fiind ,uniti de acelasi hobby.Nu am nici un scop in a cumpara masina Dv, in a negocia sau a diminua cumva pretul. Aveam de gand sa ma rog pt un test drive,dar acum o sa spun pas, sa nu se inteleaga altceva. Am prostul obicei de a spune fix direct si in fata ceea ce cred si imi cer scuze daca a deranjat. Eu imi fac calcule pt o trascaleta noua,asa cere economia....maine am test-drive cu GV....azi am terorizat un nene de la Meridian cu un Duster.....+19.000 E sunt cam greu de digerat daca nu furi,app de Duster,dar masina este foarte misto.Un compromis, dar suficient de misto. Stiind asta,inca incerc sa ma conving ca o trascaleta din asta de 4000E merita si nu este o gaura fara fund. Ce valoreaza pt tine si ce valoreaza pt mine ,sau ce valoreaza pentru altul,nu are nici o relevanta. Satisfactia nu are valoare.Cand nu mai ai satisfactie sau te saturi de investit :grin:, o dai pe oricat,doar sa o dai... Spor in toate. Nici vorba de suparare. Personal am luat-o, pentru ca vorbim de masina mea, si cand cineva imi spune ca nu merita pretul, din fata calculatorului, evident ma deranjeaza. Apreciez foarte mult oamenii care spun verde in fata ceea ce cred. Asa sunt si eu si am avut de pierdut de foarte multe de ori, dar nu o sa ma schimb niciodata. In ceea ce priveste test drive-ul, poti veni oricand sa vezi masina, sa mergi cu ea, sa poti face comparatie cu altele, fara vreo obligatie ulterioara din partea ta sau a mea. Si eu am luat de curand o masina si am alergat toata tara pana sa gasesc ceea ce vroiam. Am avut posibilitatea sa testez mai multe si asa am putut face o comparatie intre ele. Calcule cu banii ne facem toti, ne intrebam daca merita, ce mai avem de facut la ele, etc. Multa bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R41N Postat Februarie 6, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2018 Re: Grand Vitara 2.0 16V Albastra Masina s-a vandut. Sper ca noul proprietar sa aiba grija de ea, asa cum am avut eu. Sa-l poarte sanatos si fara evenimente! P.S. Acum ca masina si-a schimbat proprietarul, cineva care nu are timpul necesar sa intre pe forum, s-ar putea sa sufere ceva modificari. Daca se poate, nu inchideti topicul. Voi posta eu aici ce si cum... Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate