bigdaddy Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Am profitat de vremea frumoasa di WE si am facut o tura cu familia, sambata la Stana de Vale si Barajul Lesu iar duminica am iesit putin pe dealuri. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Weekend pe roti-Stana de Vale,Barajul Lesu,dealuri in Bihor ... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Weekend pe roti-Stana de Vale,Barajul Lesu,dealuri in Bihor ... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Weekend pe roti-Stana de Vale,Barajul Lesu,dealuri in Bihor super...iar ultima poaza e chiar reusita..:) :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Weekend pe roti-Stana de Vale,Barajul Lesu,dealuri in Bihor de la lesu merita sa urci la baraj la dragan (floroiu) zona aia are trasee de offroad pt toate gusturile ,poti merge pe acolo saptamani in sir si tot nu le termini e frumoasa tare zona cel mai tare si mai dur traseu din pacate este drumul judetean ce leaga lacul lesu de localitatea remeti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Weekend pe roti-Stana de Vale,Barajul Lesu,dealuri in Bihor Am trecut unul pe langa celalat ... Posteaza cand mai urci in Apuseni ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Weekend pe roti-Stana de Vale,Barajul Lesu,dealuri in Bihor Am trecut unul pe langa celalat ... Posteaza cand mai urci in Apuseni ... Posteaza si tu cand iti completezi locatia in profil. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Weekend pe roti-Stana de Vale,Barajul Lesu,dealuri in Bihor frumoase peisaje dar nimic offroad. pacat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Weekend pe roti-Stana de Vale,Barajul Lesu,dealuri in Bihor sunt niste peisaje superbe eu am casa la barajul dragan sunt niste locuri nemaipomenite mai ales ca sunt drumuri de taf la greu numai sa fie cu ce merge pe ele :banana suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Weekend pe roti-Stana de Vale,Barajul Lesu,dealuri in Bihor ghici cine a facut multe din drumurile alea de taf :grin: mai exact cine a facut drum sa poata merge taful... :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Weekend pe roti-Stana de Vale,Barajul Lesu,dealuri in Bihor cei care au taiat padurile baieti cu gatere :sr suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate