Vizitator ionuts Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 ma bucur de un Rubicon achitionat de la dealer acum cateva luni. este ok ca si interior si suspensii pe drumurile publice (noile suspensii mai umane). on off road l-am scos dar nu concludent, mai am timp... in schimb o problema americaneasca este ca la peste 120 km/h incepe sa fluture capota motorului. am verificat bridele de cauciuc, nu aveau defect, apoi chiar cei de la service au spus ca nu au ce sa ii faca, asa sunt toate. totusi, risca mult cei de la firma daca nu reglementeaza problema, o capota luata de curentul de aer poate face ravagii. ionut p.s. mai era un forum de 4x4 mania, stie cineva de soarta lui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Rubicon Bine ai venit si sa te bucuri de el. Eu am un Sport dar nu flutura capota nici la 120 nici la 140. De 4x4mania va trebui sa-l intrebi pe Oresti aka M715 Kaiser Cred ca va trebui sa te prezinti in sectiunea Membri intai. :rules "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Re: Rubicon ma bucur de un Rubicon achitionat de la dealer acum cateva luni. este ok ca si interior si suspensii pe drumurile publice (noile suspensii mai umane). on off road l-am scos dar nu concludent, mai am timp... in schimb o problema americaneasca este ca la peste 120 km/h incepe sa fluture capota motorului. am verificat bridele de cauciuc, nu aveau defect, apoi chiar cei de la service au spus ca nu au ce sa ii faca, asa sunt toate. totusi, risca mult cei de la firma daca nu reglementeaza problema, o capota luata de curentul de aer poate face ravagii. ionut p.s. mai era un forum de 4x4 mania, stie cineva de soarta lui? salut. Nu cred ca ne cunastem.Eu sunt fostul admin al al sitului 4x4mania. Situl a fost inchis definitiv. La primavara va exista un nou site dedicat traseului de off road de la Cheia. Acesta nu va contine forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Rubicon pacat Oresti ,am invatat multe chestii de pe 4x4mania.pacat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sote Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Rubicon Oresti exista postata pe unde povestea inchiderii site-ului? Sunt curios ce s-a intamplat sau ce te-a fortat sa faci asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Rubicon Oresti exista postata pe unde povestea inchiderii site-ului? Sunt curios ce s-a intamplat sau ce te-a fortat sa faci asta. salut,da exista: concluzia acelui link este: Forumul sa inchis deoarece dupa 2 ani de munca ,nervi,bani cheltuiti ,multe discutii inutile am ajuns la concluzia ca omul isi complica exista cu mana lui. Este mult mai simplu sa stai relaxat in timpul liber decat sa te sune unul si altul sa te intrebe daca ai vazut ce a scris unul sau altul , topicuri pe care trebuie sa le stergi, sa modifici, etc. Nu mai am timp,nervi si dispozitia necesara pt a tine acel forum.Din cei 1500 de membrii pot numara pe degete persoanele cu care imi face placere sa ies in teren ,sa stau la o bere, sa construiesc o masina. Si atunci,de ce sa port in spate 1500 de pareri cand de fapt nu ma intereseaza decat 10? Stiu,stiu. Sunt prea direct sau nu sunt logic. Ok,so? Am auzit de a lungul anilor cum ca acel forum apartine tuturor. In continuare va atrag atentia ca gresiti. Apartine initiatorului si acelui ce munceste si plateste pt a il tine/intretine. Sigur se vor gasi o gramada care sa spuna ca au scris ,sau implicat ,au facut pe dracu in 4 pt acel forum. Ati beneficiat de forum gratuit timp de 2 ani .Toti am depus efort iar 'unii' si mai mult ,fapt rasplatit prin toate informatiile gratuite de care ati dispus. Nu mai am chef de oameni cu 2 fetze, oameni care beneficiaza de forum dar te vorbesc de rau pe la spate. Nu mai amchef de oameni care sunt sub impresia ca totul le apertine chiar daca nu au ridicat un deget pt acel ceva. Nu mai am chef de 1500 de off roadisti care au 1000 de pareri dar nu ii vezi vreodata in teren. Dorecs un club alcatuit din 10 persoane hotarate,posesori de masini pregatite pt extrem ,oameni care nu plang cand zgarie o aripa sau murdaresc parbrizul. Vreau sa am mai multe in comun cu acestia decat mesajele de pe un forum virtual. Asadar forumul va reveni la 1 iunie dar numai pt membrii clubului 4x4mania. Va fi un forum privat, accesat prin intermediul sitului ,forum care va necesita password pt a fi logat. Cu astea spuse, doresc si rog adminul sa inchida acest topic pt a nu da ocazia la discutii inutile . linkul: viewtopic.php?f=19&t=2919&st=0&sk=t&sd=a&start=30 rugamintea este sa nu transformam topicul omului in o discutie/dezbatere a fostului forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Rubicon Din pacate, adevarata valoare este apreciata dupa disparitie ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Rubicon @ionuts Daca ai intrebari si doresti sfaturi pentru rezolvarea problemei legata de "fluturatul" capotei, trimite-mi un pm si voi redeschide topicul. Cu astea spuse, doresc si rog adminul sa inchida acest topic pt a nu da ocazia la discutii inutile . rugamintea este sa nu transformam topicul omului in o discutie/dezbatere a fostului forum. M715 Kaiser are perfecta dreptate! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate