eul Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Salutare, s-a nascut ideea de a face o tura in genul: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77499-Prieteneasca-TM-BH-AR cu unele "actualizari" sa zicem. oricine e binevenit. perioada potrivita cred ca e partea a doua a lui Martie, fixam ulterior dupa ce vedem cati mergem si care e We-ul mai convenabil. rog sa-L trezeasca cineva pe @Dakar :ha: toate bune! E XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURJUT OVIDIU Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Re: Tura in Apusenii Mici . rog sa-L trezeasca cineva pe @Dakar :ha: toate bune! E La-s că-i dau eu deșteptarea. Suna bine, mă tentează si pe mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Re: Tura in Apusenii Mici hm, m-am uitat la poze/filme, nu e de masina mea, dar as veni copilot Link to comment Share on other sites More sharing options...
eul Posted February 27, 2017 Author Share Posted February 27, 2017 Re: Tura in Apusenii Mici hm, m-am uitat la poze/filme, nu e de masina mea, dar as veni copilot la "actualizari" ar putea sa intre si redesenarea traseului in genul unui discovery trip. sa vedem cine se mai anunta si ce echipari sunt pe masini. poate o termina si pe a mea cu AT uri :grin: XJL... 4L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts