novicu Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Caut senzor Terratrip pentru reductor. Liviu Baschir tel. 0733970071. Mulțumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Re: Senzor Terratrip pentru reductor sunt mai multe modele: - pt japoneze - pt cardan - pt masinile cu senzor electronic ( e o cutie electronica ce se monteaza in bordul masinii ce traduc emnalul transmis de la sonda electronica a reductorului) De care ai nevoie ? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Martie 6, 2017 Autor Partajează Postat Martie 6, 2017 Re: Senzor Terratrip pentru reductor Mulțumesc pentru promptitudine. Pt japoneze am nevoie. Cel care se montează pe cutia de transfer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Re: Senzor Terratrip pentru reductor stai asa , ca nu e simplu ! Toti senzorii se monteaza pe reductor !!! Pt ce fel de japoneza vrei ? Ce masina ai? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Martie 6, 2017 Autor Partajează Postat Martie 6, 2017 Re: Senzor Terratrip pentru reductor Daihatsu Feroza din '93. Kilometraj mecanic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Re: Senzor Terratrip pentru reductor aoleu , m-ai incurcat complet !!!! am pe stoc ceva ce se intercaleaza intre reductor si cablul dumitale de km , dar nu stiu daca se potriveste la filet pt jokaria dumitale . Putem face masuratori ? Daca nu se potriveste nu iti ramane decat senzorul pe cardan... Masor maine si revin ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novicu Postat Martie 6, 2017 Autor Partajează Postat Martie 6, 2017 Re: Senzor Terratrip pentru reductor Mulțumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nsdro Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Senzor Terratrip pentru reductor nu stiu unde sa pun aceasta intrebare referitor la display terratrip. vreau sa pun display suplimentar plus care il am la un terratrip mai vechi 202 . A mai pus cineva ? si cum? nu gasesc nici o schita la 202 pe net ci doar 202+ Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate