Clau4x4 Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Buna ziua. ... Doresc sa relatez o problema care apare la mine , poate aveti vreo idee despre ce este vorba. Deci ,din cand in cand apare deasupra vitezometrului mesajul Ar.ABS iar sub vitezometru , mesajul BRAKE. Aceste mesaje se aprind simultan dupa care se sting dupa cativa kilometri. Nu am reusit sa asimilez aprinderea lor cu vreun fapt anume gen abordare violenta a vreunei gropi , sau eu stiu ce altceva. Ce credeti ca poate fi? Multumiri. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Ce inseamna Ar.ABS si BREAK Aceste mesajul apare cand esti ceva probleme cu ABS, incerca sa pune frana la maxim supra o suprafata de pamant si vedeti daca ABS-ul intra in functie sau nu, daca nu intra ai ceva probleme cu ele si foarte provavel apare mesajul, daca intra se poate ce ceva cablu nu este bine legat si cu vivratie dai erroare. Daca vorbesti engleza, incerca sa intreaba la forum planetisuzoo.com, sigur ca cineva te spune o solutia. Bafta :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Ce inseamna Ar.ABS si BREAK incearca sa verifici si placutele de frana daca nu cumva sunt uzate,sau senzorii de abs trebuiesc curatati.si vezi daca nu cumva ti se apind martorii in momentul in care calci frana. mai poti face si o diagnoza si atunci vezi mai exact despre ce este vorba,dar mai mult ca sigur este vorba de ce ti-am zis. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Ce inseamna Ar.ABS si BREAK Am gasit pe calcualtorul meu un "workshop manual" complet lu Trooper, daca ai nevoie suna ma si vedem cum facem, nu poti trimiti pe emailul ca este prea mare. Telefonul meu esti pe lista. :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate