plummer Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 (edited) Salutare, din cauza lipsei de timp dar si a schimbarii de prioritati :wink:, Pininul va avea o viata frumoasa pe mana sotiei si nu va mai fi modificat in nici un fel. Asa ca vand amortizoare fata noi KYB 334405, varianta cu 25mm mai lunga decat cele pt Europa. Am reusit sa le import in 6 saptamani dupa multe telefoane date pe la diferiti furnizori de amortizoare in Europa si Australia. Pret cumpare £161. Totodata se vand si distantierele din Acetal de 20mm grosime, importate din Australia. Pret cumparare £75 + transport AUS - UK. In combinatia asta se ridica Pininul 45mm pe fata fara probleme. Daca sunteti interesati de varianta pentru inaltat spatele, am scris mai multe detalii pe topicul dedicat. Se vand doar impreuna la pretul de £235 iar eu asigur transportul catre Romania eu (£30-£50) cu DPD (4-6 zile catre Romania). Ofer in pret si un set de 10 suruburi M8x50mm zincate de rezistenta mare pentru imperechere (sunt necesare doar 6 buc pt prindere). Poze amortizare si distantiere Distantierele [ATTACH=CONFIG]276720[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]276721[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]276722[/ATTACH] Pentru detalii va rog lasati mesaj in privat. Pretul este fix. Multumesc! Edited March 11, 2017 by Astral ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 Re: Kit inaltare fata Pinin +45mm up... ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 Re: Kit inaltare fata Pinin +45mm Haideti sa ridicam un Pinin +45mm :j ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted April 6, 2017 Author Share Posted April 6, 2017 Re: Kit inaltare fata Pinin +45mm Se pot vinde si separat... transportul inclus in pret :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted April 17, 2017 Author Share Posted April 17, 2017 Re: Kit inaltare fata Pinin +45mm Sus cu el... £220 amortizoare + distantiere :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 Re: Kit inaltare fata Pinin +45mm Am facturi pentru amortizoare (£161) si pentru distantiere (£70), deci se poate demonstra pretul de cumparare. Separat: Amortizoare - £155 Distantiere - £55 Set - £200 :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted June 4, 2017 Author Share Posted June 4, 2017 Re: Kit inaltare fata Pinin +45mm ULTIMUL PRET la amortizoare + distantiere - £180 cu transport inclus catre Romania Toata lumea se plange ca nu se gasesc amortizoarele +25mm pt Pinin. Uite ca le aveti aici + distantiere din Acetal +20mm. La cat m-am chinuit sa le import ar fi pacat sa nu fie folosite si sa se dea pe bucati. Multumesc :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted June 16, 2017 Author Share Posted June 16, 2017 Re: Kit inaltare fata Pinin +45mm Sus cu el... ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 Re: Kit inaltare fata Pinin +45mm Distantierele s-au vandut, au mai ramas amortizoarele la 145 lire. :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted November 10, 2017 Author Share Posted November 10, 2017 Re: Kit inaltare fata Pinin +45mm Amortizoarele inca la vanzare la £140, platesc eu transportul. As dori sa schimbam titlul cu "Amortizoare fata Pinin +25mm" pentru ca deja nu mai e setul complet. :tk ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted August 7, 2018 Author Share Posted August 7, 2018 Re: Kit inaltare fata Pinin +45mm (amortizoare si distantiere) Au plecat si amortizoarele la un alt impatimit de Mitsubishi Pinin. Multumesc :cl pentru gazduire. Se poate inchide. ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts