renegade Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Re: Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru. Arata bine masina dar filmuletul e al tau? Ca am ametiti cu acele imagini ...ciudate. Cat a fost si unde? Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Re: Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru. Am un Pathfinder de vara trecuta si sunt foarte incantat de el. Categoric nu e potrivit pentru concursuri de offroad. Apreciez la el confortul si spatiul enorm si garda la sol respectabila. Mai intai i-am pus niste BFG-uri AT 265/70/17 (mai mari decat cele din fabrica, dar incap perfect, la limita, nu ating deloc). Apoi - scuturi! In varianta stock nu are nimic, baia de ulei, cutia si rezervorul (de plastic) sunt foarte expuse. Am mers pe duraluminiu de 6mm de la Asfir - multumesc Razvan! scumpe da bune! Pe la vara, dupa ce o trece criza, ma gandesc la un troliu, dar inca nu e nimic urgent. O bara in fata inseamna vreo 30 kg in plus - deci trebuie inlocuite amortizoarele (OME e intotdeauna binevenit) si/sau se poate face bodylift (sasiul e separat de caroserie). :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Re: Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru. O bara ARB pe o Navarra, bara de plastic a fost taiata doar partial, partea ei superioara cu spalatoarele de faruri a fost pastrata. :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pathfinder Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 (edited) Re: Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru. sau asa ceva - cel argintiu cu niste overfendere pe masura. despre cel cu snorkel - in absenta unor modificari importante la nivelul instalatiei electrice (multe componente electronice plasate jos, chiar langa praguri - senzorii de airbag lateral - sau pe tunelul central - computerul care gestioneaza airbagurile) Pathfinder nu prea se impaca cu apa:hl. Deci un snorkel e mai mult o chestie de imagine aici. Pt offroad-ul pur si dur Patrolul e imbatabil. Un pathfinder ar necesita modificari numeroase, costisitoare si cu rezultate discutabile in ultima instanta. Edited February 25, 2010 by pathfinder :cl Pathfinder 2.5TD (2007) Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Re: Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru. Unde se gasesc asemenea overfendere ? Arata bestial ala argintiu. Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Re: Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Re: Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru. Ceva noutati au mai aparut? Mai are cineva ceva sa ne arate la subiect? Merci! Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROMAN75 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Re: Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru. Salut, Am vazut ca s-a pomenit de mine, daca te intereseaza suna-ma am cam tot ce vrei pentru Pathfinder pe stoc in tara inclusiv diferential blocabil Cu stima Zoltan-0722230889 Buna ziua, mai este valabil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Re: Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru. Buna ziua, mai este valabil? Zoli a scris asta cam acum 10 ani....poate ar fi mai bine sa-l suni. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts