Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru.

mcbun2
 Share

Recommended Posts

Re: Pathfinder din 2008. ma bate gandul sa-l bag in lucru.

Am un Pathfinder de vara trecuta si sunt foarte incantat de el. Categoric nu e potrivit pentru concursuri de offroad. Apreciez la el confortul si spatiul enorm si garda la sol respectabila.

Mai intai i-am pus niste BFG-uri AT 265/70/17 (mai mari decat cele din fabrica, dar incap perfect, la limita, nu ating deloc).

Apoi - scuturi! In varianta stock nu are nimic, baia de ulei, cutia si rezervorul (de plastic) sunt foarte expuse. Am mers pe duraluminiu de 6mm de la Asfir - multumesc Razvan! scumpe da bune!

Pe la vara, dupa ce o trece criza, ma gandesc la un troliu, dar inca nu e nimic urgent.

O bara in fata inseamna vreo 30 kg in plus - deci trebuie inlocuite amortizoarele (OME e intotdeauna binevenit) si/sau se poate face bodylift (sasiul e separat de caroserie).

:cl

Pathfinder 2.5TD (2007)

sau asa ceva - cel argintiu cu niste overfendere pe masura.

despre cel cu snorkel - in absenta unor modificari importante la nivelul instalatiei electrice (multe componente electronice plasate jos, chiar langa praguri - senzorii de airbag lateral - sau pe tunelul central - computerul care gestioneaza airbagurile) Pathfinder nu prea se impaca cu apa:hl. Deci un snorkel e mai mult o chestie de imagine aici. Pt offroad-ul pur si dur Patrolul e imbatabil. Un pathfinder ar necesita modificari numeroase, costisitoare si cu rezultate discutabile in ultima instanta.

Edited by pathfinder

:cl

Pathfinder 2.5TD (2007)

• 3 years later...
  • 4 years later...

Salut,

Am vazut ca s-a pomenit de mine, daca te intereseaza suna-ma am cam tot ce vrei pentru Pathfinder pe stoc in tara inclusiv diferential blocabil

Cu stima

Zoltan-0722230889

Buna ziua, mai este valabil?

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use