med_max Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 (editat) Salutare .... Din pacate urmeaza sa imi vand JK - ul ... si as vrea sa imi recomandati o masinuta in 4 usi care va face si autostrazi si forestiere si un offroad maxim mediu ... Ce se poate cumpara in 15.000e maxim ... un an si km cat mai bun ... motor pana in 2.5 sau utilitara .... care sa nu iti para rau de ea ... plus ca masina va sta destul de mult pe dreapta ... motiv pt care vand si jk-ul ... sa i se poata face ceva modificari pt off... Ms frumos de info Editat Martie 22, 2017 de Astral VA FI......niciodata cu cratima, vezi conjugarea verbului "a fi" la timpul viitor ! LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mufasa Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 LC 100 autoutilitara an 2000-2004 sau LC Prado ceva mai nou in detrimentul confortului. Ar mai merge si un Pajero mk3 tot ca autoutilitara. Poate un Grand Cherokee ... Cam pe astea le vad eu sa imbine un 160 pe autostrada cu off road mediu si decente in 15K EUR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Mersi fain .. un patrol lung din 2006 nu s-ar descurca ...? LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 (editat) Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Vezi ca e la vanzare un Pajero MK 4 autoutilitar aici pe forum, in banii despre care vorbesti tu...sau poti gasi un pick up destul de ok la aceiasi bani...Ranger/ Hilux etc LE Sau iti iei un jimny nou la aceiasi bani si poti sa te distrezi mult cu el Editat Martie 23, 2017 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Crezi ca nu am vrut pickup ranger ... modelu nou ... ma impusca nevasta-mea daca aude iar de pickup LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Am vazut mk4 ... fain ... ce imi trebe ... sa ajung in tara ... si sa imi dau acaretu ... si daca mai e dispo ... l-am luat LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mufasa Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Am vazut mk4 ... fain ... ce imi trebe ... sa ajung in tara ... si sa imi dau acaretu ... si daca mai e dispo ... l-am luat Da la mk4 m-am referit si eu ... Y61 are o singura problema : autostrada. Nu-i cea mai buna prietena pentru o namila ca el submotorizat. Daca iti propui un max. 120-130 (pe ceasul din bord) merge cu brio. Merge si mai mult nu-i problema, dar .... Cred ca cel mai mult conteaza ce intelegi prin off-road mediu, asta-i cuiul lui Pepelea. Si extrema cealalta, cat de mult confort si ce viteza vrei pe autostrada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 (editat) Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Da la mk4 m-am referit si eu ... Y61 are o singura problema : autostrada. Nu-i cea mai buna prietena pentru o namila ca el submotorizat. Daca iti propui un max. 120-130 (pe ceasul din bord) merge cu brio. Merge si mai mult nu-i problema, dar .... Cred ca cel mai mult conteaza ce intelegi prin off-road mediu, asta-i cuiul lui Pepelea. Si extrema cealalta, cat de mult confort si ce viteza vrei pe autostrada. Pai ideea este cu familia ... sa pot merge linistit 130-140 autostrada ... nu sa imi rupa ficatii ... iar ca off ... paduri dealuri ... noroaie ... nu pana la jumatea masinii ... ci a rotii ... coNfort relativ ok ... am JKU ... daca se incadreaza acolo e ok Editat Martie 23, 2017 de Astral coNfort....NU coMfort ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=871242#post871242 LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Detaliaza putin ce nu-ti convine la Rubicon ca poate asa sa se inteleaga ce sa ti se recomande.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Martie 24, 2017 Autor Partajează Postat Martie 24, 2017 (editat) Pai din pacate mecanici pt jk in constanta nu sunt ... daca vreau sa fac upgrade sau sa verif ceva trebui sa ma duc la buc ... Masina sta f mult pentru ca nu sunt aCasa si mi se pare nitel aiurea sa tin atatia bani investiti intr-o masina care nu ruleaza ... in rest este ok ... Sincer, este o masina super ... masina la care am visat ... am avut o problema in ultimul concediu cu rola de la alternator si mi-a f... tot concediu ... si f greu am gasit pe cineva care sa o repare .... din rola aia + un fir intrerupt ... nu va puteti imagina ce nervi si etc... i-am zapacit si pe baietii din club ... noroc ca am avut un card de asigurare PE care vi-l recomand cu drag ... au platit platforma masina PE care am luat-o in chirie ... exceptand reparatia bineinteles. http://www.9695.ro sper sa nu se considere reclama dar e f ok ... nu mai plec la drum fara el ... Plus ca am multe intrebari despre masina si de pref cu un mecanic care stie ce este jk numai ca in ct NU EXISTA !!! Cam astea ar fi ... in rest masina f ok ... am bagat o caruta de bani in ea ... si a facut 15.000 intr-un an si ... credeti ca renteaza sa o tin ? Editat Martie 25, 2017 de Astral LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mufasa Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 (editat) Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Dpmdv eu nu l-as da. In primul rand e una dintre masinile simbol 4x4 si arata foarte bine. Nu mai spun ca este si o masina buna in general (vorbind ca si performante, nu stiu despre fiabilitate). Vorbeam cu un amic care vroia tot asa ceva 2 in 1 (zi cu zi + vanatoare) si dupa ce am trecut in revista mai multe modele imi spune : " daca iau un X-trail, Outlender, Discovery sport, etc. si o zgari prin padure va arata naspa, in schimb un Wrangler zgariat nu deranjeaza ochilui ". N-am putut sa-l contrazic. In al doilea rand vanzand masina pe care o ai vei pierde bani, ca la orice vanzare si vei lua troaca altuia despre care nu sti mare lucru. Macar tu iti sti masina. Cu bune si cu rele si cu efortul de care vorbesti in reparatii. Vanzarea o vad doar in 2 cazuri : sa-ti altceva comparabil si sa ramai cu o suma de bani semnificativa (ia in considerare si pasul 2 adica cat o sa mai iei pe cazanul pe care-l cumperi acum), sau sa faci un upgrade semnificativ ceea ce implica bani buni. Adica vezi sa nu dai din lac in put ! Editat Martie 25, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Zice bine ce-a zis ... tine-o ... la partea de offroad va fi ceva mai cuminte ( offroad fara minte o sa fie sfarsitul mersului pe autostrada si iar n-o sa-ti placa de masina ... oricum , 'offroad familial' nu prea e ... ... nu e o notiune logica ... ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 eu zic sa ramai cu masina asta...nu merita sa o schimbi doar ptr un fir intrerupt si un alternator rebel :grin: cat despre deranj...nu-i bai....atata necaz sa fie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Mersi fain .. un patrol lung din 2006 nu s-ar descurca ...? Ai zis off road mediu nu off road serios :ha1 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 (editat) Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 @Irod...defineste notiunea de offroad serios :grin: daca pui in acelasi traseu un Patrol din 2013 si un JK....s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta:mrgreen: Editat Martie 25, 2017 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Sa zicem ca aproximativ am inteles nemultumirile tale fata de Rubicon si atunci singura alternativa care sa corespunda cerintelor tale (fiabilitate, mecanici usor de gasit, combinatie sosea-off-road cu un confort decent) o vad ca fiind un Mitsubishi Pajero Sport, 2.5, motorina. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 @Irod...defineste notiunea de offroad serios :grin: daca pui in acelasi traseu un Patrol din 2013 si un JK....s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta:mrgreen: Este mai greu de definit :grin: , dar ca idee ceva in genul ce face blondu' cu nr de inmatriculare CSK ...... , la Patrol. Patrolu din 2013 sa fie Patrol pentru Australia sau Patrol y62 ? :grin: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 nu ce face blondu...ce faci tu Y62 ca tu n-ai Patrol de Australia :grin: daca vrei comparatie intre masini de pe pamantul ala cu canguri compara-l cu un Landcruiser de-ala cu motor V8 si arcuri lamelare....daca te tine ca peste tot diferenta o face piesa dintre volan si scaun..... si nu......nu este greu de definit , trebuie doar sa ai ceteva puncte de reper.....le ai? poate ce-i ptr mine offroad normal...ptr tine e offroad serios on topic...ramai omule la JK....ca nu-i masina rea.....doar ca si-a manifestat personalitatea in concediul tau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 (editat) Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 E clar ca Rubiconul il bate la cur pe Y62 ... Sincer eu daca as avea un Rubicon nu l-as schimba . Chiar eram tentat anul trecut sa imi iau unul in loc la R20 ... Editat Martie 25, 2017 de Astral Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Nici eu nu as vinde Rubiconul pentru atata lucru. Aparent mai fiabile sunt masinile vechi, dar acolo trebuie sa iti asumi ceva rabat la confort si sa fii pregatit nervos pentru lungul drum pana le aduci la deplina functionalitate. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Martie 26, 2017 Autor Partajează Postat Martie 26, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Multumesc frumos de pareri ... se pare ca Jk-ul castiga ... vad ca la vot deja avem 70-30 pt jk .... LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 (editat) Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Multumesc frumos de pareri ... se pare ca Jk-ul castiga ... vad ca la vot deja avem 70-30 pt jk .... De aia zic , nu te lega la cap daca nu te doare. Eu am un R20 si un Y61 . Pe Y61 il folosesc doar pentru off road si pe R20 il folosesc pentru deplasari , autobanda , oras si foarte rar iesiri usoare in natura. Eu am vrut sa dau R20 - ul si sa il inlocuiesc cu un JK Rubicon exact pentru a-l folosi la ce am spus mai sus ( oras , autobanda , zi cu zi si foarte rar iesiri usoare in natura ). Editat Martie 26, 2017 de Astral Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Multumesc frumos de pareri ... se pare ca Jk-ul castiga ... vad ca la vot deja avem 70-30 pt jk .... Baga-mi-as....."altii moare si asa n-are" si tu vrei sa-l vinzi doar pentru ca Bucurestiul ti se pare departe ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
med_max Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 (editat) Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Baga-mi-as....."altii moare si asa n-are" si tu vrei sa-l vinzi doar pentru ca Bucurestiul ti se pare departe ! Pe deoparte asa este Astral ... dar daca ai avea timpul disponibil PE care il am eu in tara .... cu familia a-i si intelege de ce .... pt mine orice zi in plus akasa conteaza .... Editat Martie 28, 2017 de Astral LR Disco 2 - 2003, 2.5 td5, manual, 102 kw, stock :banana Santa Fe 2.2 - 2015 - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Ce ai patit cu JKU-ul ti se poate intampla cu orice masina. Singurul argument ar fi pretul masinii langa care stai pe margine drumului in asteptarea platformei. La JKU platesti marketingul, imaginea, forma masinii si capabilitatea in teren nu neaparata fiabilitatea....Daca nu mai esti dispus sa alergi dupa iluziile astea, vinde-o si ia-ti Duster de exemplu...o sa se strice la fel, dar o sa ai cost de achizitie initial 25-30% din cel al JKU-ului. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate