Astral Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Pe deoparte asa este Astral ... dar daca ai avea timpul disponibil PE care il am eu in tara .... cu familia a-i si intelege de ce .... pt mine orice zi in plus akasa conteaza .... Mai da-o naiba de masina ca nu cred sa fie chiar asa de stricacioasa ! Pe de alta parte, din cate stiu, GTC este service multi-marca si e la doi pasi de A2, deci vii glont din C-ta si pleci la fel de repede ! Oricum, cred ca mai degraba tu nu prea esti un fan al marcii si atunci lucrurile mai capata un inteles, dar tare mi-e ca dupa Rubicon, orice iti vei lua te va dezamagi.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Salutare .... Din pacate urmeaza sa imi vand JK - ul ... Eu zic sa faci un poll... as fi surprins daca mai putin de 80% ti-ar recomanda sa il pastrezi. E o masina rară și foarte potenta. E plin netul de Sahara si Unlimited. Cand cauti Rubicon, apar 2-3 bucati... la prețuri pe măsură. Eu as incerca sa ma împrietenesc cu el... :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 (editat) Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Daca nu mai esti dispus sa alergi dupa iluziile astea, vinde-o si ia-ti Duster de exemplu...o sa se strice la fel, dar o sa ai cost de achizitie initial 25-30% din cel al JKU-ului. Am tot vazut x recomandari cu Dusterul . Sincer sa fiu si numai pentru oras si autobanda as merge tot pe Rubicon. Argumente : Rubicon are forma de masina nu de broscoi ( argument estetic ) Rubicon este o masina grea , cu sasiu rigid si tabla mai groasa decat foita de tigara ( argument de siguranta in trafic / pentru mine oasele mele sunt cele mai importante , mai presus de costul motorinei si al pieselor ) Astea sunt argumentele mele pentru o utilizare doar de asfalt , ca de off road ce sa mai zic. Editat Martie 31, 2017 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 Foarte bine punctat Irod, in plus daca iti permiti sa cumperi un rubicon, ar trebuie sa iti permiti si sa il intretii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Sfaturi achizitie auto 4x4 DACA bugetul permite si sufletul cere, schimba macazul, doua masini.... Eu sunt convins ca sotia are deja o masina...deci schimbat-o pe aia cu ceva ce merge cu 180 pe autostrada,noua sau cat mai noua, gasesti service oriunde in EU pt concedii si in plus bate la consum orice 4x4.Plus sotia care va fi fericita vara asta macar :) Nimeni nu poate spune ca a fost in concediu ,intr-un tur de Alpi sa spunem,cu un 4x4 si a fost la fel de sportiv,economic si rapid cum ai fi cu un amarat de Passat din 2014, sa spunem....nimeni. Daca mori, mori la 130km/h si cu JK, si cu Toyota, si cu un golf din 2000.... imaginatia cu drobul de sare si baba Rada face diferenta.Altii merg toata viata cu Loganul si mor acasa de batranete ,altii cu S si sofer si mor in accident auto. in cazul in care satisfactia sufleteasca vine din JK, vei avea doar remuscari.Si nici nu prea ai cum sa-l inlocuiesti, strutocamila din care vrei tu 4x4 nu exista....exista x masini fiecare tare pe segmentul ei.... si " putirinta "de buzunar de a detine sau nu asa ceva in numarul cerut de necesitati :))) Sa-mi fie cu iertare dar la fel, unii nu-si permit sa detina un JK.chiar daca l-au cumparat initial cumva. Nu intelege gresit dar banii sunt niste bucati de plastic. importante sunt familia si celelalte satisfactii,ca mergi cu o rabla de 2000 sau 20000 este doar o chestie de nuanta ,de buget sau moment. 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate