Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire Simbata -Duminica 25-26 Octombrie

RZV

Postări Recomandate

Dupa discutii cu baietii,am hotarit sa mergem undeva gen Curtea de Arges sau Tirgoviste.

Ar veni Gepetto,Cheliosu,Vali-Babu,Johnhelot,Radu Mpssi binenteles RZV.......si lista este deschisa....

Problema este ca nu stim nici unde exact si nici trasee......cine ne ajuta si cine vrea sa mearga?

Eu personal as vrea spre Tigoviste dar nu cunoastem nimic :grin:

Iesirea o sa fie soft cu nuante diferite in functie de ce gasim pe acolo :ha: :ha:

Cine ne ajuta si cine se mai baga?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Iesire Simbata -Duminica 25-26 Octombrie

Ma bag si eu, si spre Targoviste ar fi OK, mai cunosc cat de cat zona si poate chiar rezolv si cu o campare in zona.

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Super!

Cu camparea cade,ca baietii au problema cu spatele! :ha:

Cu pensiune ceva trebe facuta combinatia......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

razvane esti un GIUGIUC :ha: ca zisesi de treaba asta, ma bag si eu dar la unu din voi in masina deorece a mea e bolnava cu alternatorul, da vine el de pe plaiuri straine! deci eu sustin Targoviste! :h5

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Cel mai bine ar fi sa stabilim un pct de inatlnire si cine vine.

Cred ca Petromul de la iesire este pct cel mai bun, ai si parcare se poate face si alimentarea.

Ora 9.30-10.00 sambata 25.10.2008 e ok?

Link spre comentariu

pana la targoviste e drept ca-n palma. Puteti gasi insa noroi pe drumuri agricole.

uite o varianta misto (zic eu)

eu am copilarit in vacante intr-un sat mic numit valea mare, undeva intre pitesti/topoloveni/targoviste. In ultimii ani am mai explorat zona cu motorul. Daca mergeti pana la gaesti pe sosea, puteti sa faceti dreapta spre catanele/gura foii. In aprox 10 km dupa gaesti iesiti de pe asfalt pe drumuri de tara si puteti sa mergeti pe drumuri de tara in directia Schei/Candesti Deal. Drumul de tara e bun - se poate face si cu o Dacie. Insa aveti multe variante de drumuri de carutza prin zona; dealurile nu sunt f inalte. Daca aveti GPS e suficient sa tineti directia Schei/Candesti Deal; in functie de timp aveti tot timpul varianta sa iesiti de pe drumurile de carutza in drumul de tara si sa va miscati mai repede. Cand ajungeti in Candesti Deal intrebati oamenii de un drum forestier ce iese in Dragodanesti. Practic din Candesti trebuie sa mergeti EST. E un forestier f misto si intretinut. E bine sa aveti o drujba la voi. Din dragodanesti iesiti in drumul Targoviste - Campulung si in zona Voinesti - Malu cu Flori trebuie sa gasiti o pensiune. Si ca fapt divers - in zona e o tzuica de exceptie!

gasiti toate localitatile pe harta asta. Nu sunt trecute drumurile, dar va zic ca sunt multe drumuri de tara.

http://www.romaniaexplorer.com/_mgxroot/page_10879.html

Link spre comentariu

sigur

Razvan 0740112707 si vedem cum organizam

Se poate merge si la Bolboci pt cine nu a mai fost etc, etc

Link spre comentariu

Cand am vorbit eu ieri cu razvan zicea ca majoritatea celor pusi pe lista de el (mai putin eu) lucreaza pana la ora 2 si ca plecam la 2, dar ca el ar putea pleca si mai devreme.

Deci Razvan poate ne spui ce ai hotarat, de fapt oricum o sa iti dau un telefon imediat ce ma trezesc maine dimineata.

Link spre comentariu

Dupa discutii cu baietii situatia este asa....

Vali-Babu,Cheliosu,Johnhelot muncesc pina la 14:00.......vin mai tirziu......

Gepetto (singurul cu troliu :ha: :ha: ) nu se stie daca mai vine,omul are ceva probleme personale......

MPS,HEM,RZV,10:00-10:30 la Petrom-ul de la iesirea din Buc spre Tirgoviste......

Repet,tel meu este 0749 14 14 14.......incercati cu in credere! :P

Mergem in fata si gasim ceva cazare!

@ Marius Turagmes - ramine cu am stabilit-Duminica dupa RAR-ul tau,ne vedem cu tel in prealabil la mine sa hotarim unde ne intilnim :twisted:

bafta maxima!

Link spre comentariu

@ HEM -la Bolboci nu mergem,ne dam pe mina lui Marius Turagmes ca el stie zona la perfectie si sigur nu suntem dezamagiti(eu am ramas mereu surprins placut de iesirile cu Marius),oricum Bolboci inseamna ceva ocol si nu cred ca are sens sa mergem pina acolo.....pe la Tirgoviste......mergem undeva la Rucar!

Asta s-a hotarit!

Link spre comentariu

@ HEM -la Bolboci nu mergem,ne dam pe mina lui Marius Turagmes ca el stie zona la perfectie si sigur nu suntem dezamagiti(eu am ramas mereu surprins placut de iesirile cu Marius),oricum Bolboci inseamna ceva ocol si nu cred ca are sens sa mergem pina acolo.....pe la Tirgoviste......mergem undeva la Rucar!

Asta s-a hotarit!

am vazut pozele pe unde te-a dus marius asa ca si eu sunt de acord cu tine rzv-ule mergem la rucar!

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Am vorbit acum cu razvan si eu ma intalnesc cu el la 10 fix in fata la teatrul masca. De acolo plecam sa ajungem pana in 10:30 la petrom de la iesirea spre targoviste.

Deci cine vrea, sa vina la orele mentionate in locatiile respective, cu mentiunea ca la tetru sa ajungeti la 10 fix si sa nu intarziati mai mult de 5 min. (instructiunile lui razvan).

@Vali da-mi si mie te rog link-ul cu pozele pe care zici ca le-ai vazut.

Link spre comentariu

Am vorbit acum cu razvan si eu ma intalnesc cu el la 10 fix in fata la teatrul masca. De acolo plecam sa ajungem pana in 10:30 la petrom de la iesirea spre targoviste.

Deci cine vrea, sa vina la orele mentionate in locatiile respective, cu mentiunea ca la tetru sa ajungeti la 10 fix si sa nu intarziati mai mult de 5 min. (instructiunile lui razvan).

@Vali da-mi si mie te rog link-ul cu pozele pe care zici ca le-ai vazut.

le are rezvan in laptop si nu am acces la ele eu! :grin:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

mai pleaca cineva la 2.00?

si eu lucrez miine dimineata... :ang2 :ang2 :ang2 :ang2

Suna-l pe razvan ca zicea ca mai sunt care pleaca la 2. Daca nu ma insel zicea ca vali babu pleaca la 2.

Link spre comentariu

...S-a facut....Sami al meu a trecut pe la RAR ca rapidul prin halta drept ptr care azi l-am scos la ceva noroi.....impreuna cu cateva Patroale...Toyote.....si Mitsu.... :grin:

Vremea a fost cam tulbure....dar am compensat noi :ha:

cateva poze....de restul se va ocupa Vali....care azi a fost fotograf de servici :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare