pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Hai sa luam cu inceputul... Ne-am adunat la ora stabilita si am plecat spre Valcea cu intentia de a face un traseu de 3-4 ore in zona ( colegul pmstancu stie depre ce vorbesc :grin: ). Din pacate am "reconfigurat" si am mers direct la cazare. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Dupa masa de pranz am urcat prin cheile Oltetului spre curmatura, am coborat la Petrimanu apoi prin valea Latoritei spre Ciungetu. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Era destul de tarziu, incepuse sa ploua dar Strategica trebuia facuta. Nu ne-a intors din drum nici copacul pus special sa blocheze accesul pentru a feri de ochii curiosilor masacrul facut in padure (cam in aceeasi zona ca anul trecut). A fost tuns si taiat repede si am mers mai departe. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Din zona Vf Fratosteanu pana in Transalpina am avut parte de momente unice. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Cu franele incinse bine dupa coborarea Ranca-Novaci-Polovragi am ajuns la pensiune. A doua zi am aratat grupului noul traseu facut in urma cu 2 saptamani Targu Jiu-Tismana-Petrosani. Eu zic ca a meritat :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ulterior dupa cateva sapaturi am aflat ca trecerea de la Tismana spre zona Herculane mai e cunoscuta ca si "drumul Neamtului" Dupa parcurgerea acestui drum, ne-am reunit cu grupul de la Timisoara in zona Petrosani si apoi ne-am cazat in zona cetatilor dacice. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Intrucat noaptea a plouat si deja ne intersectasem prea mult cu asfaltul am urcat din Costesti in Prihodiste si apoi pe urcarea prin padure spre Poiana Omului. Apa a sapat ceva dar am urcat toti :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Putin popas prin padure nu strica niciodata. In special dupa ploaie. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Dupa ce am ajuns in Poiana Omului a urmat evident pauza de masa. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Cum traseul asta nu are farmec fara a urca pe toboganul de noroi, ne-am indreptat spre locatie. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Din Poiana Omului am coborat in zona cetatii Piatra Rosie apoi prin Alun spre Prihodiste si inapoi la pensiune. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Dupa care seara cu specific...in adevaratul sens :al Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Iesirea s-a incheiat cu o trecere pe la Sarmisegetuza Ulpia Traiana, biserica Densus, tunelul mocanitei si un drum scurtat peste munte ce ne-a dus fix langa pensiune :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2017 (editat) Re: Pe urmele Dacilor 2017 Pentru iesirea din toamna coloana o sa fie de 10 masini (tine de capacitatea pensiunii unde vom sta) Iesirea e programata in perioada 06-08.10.2017. Revin cu detalii mai incolo. 1.Pantzerrow - Terrano 2+MT 2. :tk Editat Iulie 17, 2017 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iulie 17, 2017 Partajează Postat Iulie 17, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 frumos... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 20, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Asa cum am promis revin cu noi precizari: In perioada 29.09-01.10.2017 (grupa moto) respectiv 06-08.10.2017 (grupa auto) ne vedem din nou in zona cetatilor dacice. Traseele sunt NOI, se merge direct in zona fara parcurgerea altui traseu si pana la plecarea spre casa vizitam cetatile, mergem pe forestiere, parcurgem urcari si coborari mai mult sau mai putin dificile cat si un traseu prin golul alpin destul de complex ce presupune intersectarea cu 4 varfuri de 2000 m altitudine din zona. Pe saptamana viitoare daca timpul imi permite revin cu detaliile finale si conditiile de participare. :tk Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 21, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Iesire 06-08.10.2017 1. Pantzerrow - Nissan Terrano 2, MT 2. Gabi - Toyota 73, MT+troliu 3. NICU007 - VW Touareg 4. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Rau pica luni-miercuri :( NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 21, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2017 (editat) Re: Pe urmele Dacilor 2017 Rau pica luni-miercuri :( Baga o zi de medical vineri 06.10.2017 si hai la noroaie :h5 Fac un efort, ma trezesc mai dimineata si trecem impreuna daca vrei de la Tismana spre vf Oslea si ne intalnim apoi cu gasca in zona cetatilor dacice :wink: Editat Iulie 21, 2017 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Iulie 21, 2017 Partajează Postat Iulie 21, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 1. Pantzerrow - Nissan Terrano 2, MT 2. Gabi - Toyota 73, MT+troliu 3. NICU007 - VW Touareg 4. pmstancu - cotigă, MT+troliu+aparat foto AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 5. Ursu + cele 2 jumatati mai bune (sotie si fetita de 12 ani) - Y61 cu MT + troliu. ps. mai vine cineva cu familia ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Fac un efort, ma trezesc mai dimineata si trecem impreuna daca vrei de la Tismana spre vf Oslea si ne intalnim apoi cu gasca in zona cetatilor dacice :wink: Daca am inteles bine, se pare ca drumul a devenit cam de extrem. Nu l-am parcurs niciodata, dar mi-au ajuns pe la urechi asemenea informatii. Poate nu am fost eu atent si am incurcat ceva, dar merita verificat (baietii de prin zona poate ne pot lamuri). NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 22, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Daca am inteles bine, se pare ca drumul a devenit cam de extrem. Nu l-am parcurs niciodata, dar mi-au ajuns pe la urechi asemenea informatii. Poate nu am fost eu atent si am incurcat ceva, dar merita verificat (baietii de prin zona poate ne pot lamuri). Nu este chiar de extrem. Pe uscat se face chiar si cu At-uri. Daca a dat o ploaie mai consistenta fara simex, troliu nu stiu cat de usor se poate face in special urcarile destul de lungi din padure Mai mult sunt portiuni unde pe noroi consider ca e nevoie de asigurare (inclinari latrale si coborari abrupte ) Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 22, 2017 Partajează Postat Iulie 22, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Nu este chiar de extrem. Pe uscat se face chiar si cu At-uri. Daca a dat o ploaie mai consistenta fara simex, troliu nu stiu cat de usor se poate face in special urcarile destul de lungi din padure Mai mult sunt portiuni unde pe noroi consider ca e nevoie de asigurare (inclinari latrale si coborari abrupte ) Eu am reprodus doar ce am auzit, atata tot. Daca ai batut drumul si stii care-i treaba, cu atat mai bine ... este un mare atu. :h5 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiHED Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 6. Andrei + soție - Chitara dotata cu MT și Troliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate