pmstancu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Și partea a doua, dealtfel ultima. 1 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ziua 1 - Partea 1 PS. Merge greu prelucrarea video (old piece of crap computer), asa ca video vor apare un pic sporadic. Nu am filmat totul, desi mi-as fi dorit, si filmarea este strict din masina mea. Daca se lasa cu plictis, ziceti si iau masuri. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ziua 1 - Partea a 2-a NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ziua 1 - Partea a 3-a [video=youtube;7td_s_FFT-8] NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vetaly_100 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Și partea a doua, dealtfel ultima. Spectaculoase fotografiile! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Partea a 4-a NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ziua 1 Partea a 5-a [video=youtube;X0JNQU0m-qk] NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Bine Ursule! :h5 Muică, să știi că există o explicație pentru cele două dăți în care m-am dat la tine, cu îndărătul: mi-s obișnuit ca în 99% din cazuri să plec de pe loc cu a doua. Atunci nu-ș cum se făcu dar intră în marșarier de fiecare dată! Știi cum se zice "îmi scăpă, să mă ierți!" AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ziua 1 - Partea a 6-a NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Și partea a doua, dealtfel ultima. Spectaculoase fotografiile! :br Mulțam dar nu așa cum mi-aș fi dorit. Pe de o parte, din motivele arătate și, pe de altă parte, știi cum e : "less is more!" чтобы увидеть вас как можно скорее! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Bine Ursule! :h5 Muică, să știi că există o explicație pentru cele două dăți în care m-am dat la tine, cu îndărătul: mi-s obișnuit ca în 99% din cazuri să plec de pe loc cu a doua. Atunci nu-ș cum se făcu dar intră în marșarier de fiecare dată! Știi cum se zice "îmi scăpă, să mă ierți!" Nu e bai. Cand sunt pe low, si eu tot cu a 2-a plec. Dar repet, nu e bai ... io mai astept berea aia pentru varianta din prima zi prin padure ... a fost cu "di tati" :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ziua 1 Partea a 7-a (ultima din prima zi) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Nu mai sunt poze ? Video ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ziua 2 -partea 1 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ziua 2 - Partea a 2-a NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ziua 2 - Partea a 3-a NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Ultimul episod [video=youtube;LVC--TxtBR8] NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Acum ca Ursu a terminat cu materialele video (multumesc frumos pentru efortul depus in acest sens), sa incepem: In prima zi ne-am pus la drum la ora stabilita in formula TNT (Toyota-Nissan-Toyota). Intrucat nu eram presati de timp, am ales sa mancam de pranz in parcul national Buila-Vanturarita langa cabana Cheia. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Initial am dorit sa urcam spre crestele muntilor Capatanii, insa ploile si-au facut ceva de cap pe la munte. In plus urma sa ne intalnim cu restul grupului in zona Tismana. Asa ca ne-am continuat drumul spre cheile Sohodolului. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 A doua zi dupa ce a aparut si Ursu, ne-am pus in miscare pe forestier spre vf Oslea. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Vf Oslea nu ne-a intampinat cu prea mare caldura de data asta. Un vant nebun la care s-a adaugat putina lapovita, a scurtat sederea noastra la poze. Chiar si asa am continuat spre Petrosani pentru alimentare, dupa care am vizitat pestera Bolii situata sub cetatea dacica Banita. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Cu o sincronizare aproape perfecta, ne-am intalnit cu grupul ce venea din Ungaria. Apoi am inceput urcarea prin Federi spre Poiana Omului cu o pauza pentru poze in Fundatura Ponorului. Planul era sa coboram la cetatea dacica Piatra Rosie si mai apoi la pensiune. Am castigat timp folosind o urcare mai lejera spre platou. Dupa o ceata densa ce ne-a abatut mult spre dreapta, in incercarea de a gasi drumul corect am inteles logica acelor crengi puse pe drumul cel bun de localnici. Drumul era rupt de ape incat abia daca treceai cu o veverita... Am folosit o alta coborare spre pesterile Cioclovina, dupa care la pensiune ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 A treia zi am inceput urcarea pe un traseu nou. La inceput lapovita parea ca se joaca cu noi. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Sa nu uitam de caterinca de calitate "Toyota vs Nissan", purtata pe toate fronturile ... si la masa, si la un pahar si pe radio-CB :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 10, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: Pe urmele Dacilor 2017 Dupa pauza de masa, sesiunea de poze din vf. Steaua Mare a fost grabita de vremea capricioasa. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate