nomad Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 ... cand am demontat overfenderul, nu am mai vazut tabla. Mancata de rugina pana la 1 cm de clipsurile de prindere a overfenderului. Se pot repara sau cumpar unele de la dezmembrari? Din ce am vazut pe net, la dezmembrat sunt decat patrol-uri lungi..si apare intrebarea, se potrivesc oare aripile fata de la patrol lung, la unul scurt (asa-i al meu). Daca nu, poate stie cineva pe unde pot sa gasesc aripi de patrol scurt fabricat in 99. Multumesc Dupa cum ai citit aici pe forum in discutiile dedicate marcii/modelului,ai vazut ca asta cu rugina sub overfendere e una din problemele de care te lovesti des la Patrol.Ca sa fiu putin hatru,as spune ca tre' sa aiba si Nissanul o problema,nu? :grin: Asa ca varianta dezmembrari nu e o garantie a succesului,trebui neaparat verificate aripile.Mai degraba as inclina spre un tinichigiu,asta in functie desigur si de starea aripilor tale. ps.Imi place semnatura ta! 1 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 (editat) Re: schimb bec pozitie y61 '99 iti trebuie o operatiune de tinichigerie de refacere a pasajelor de roata. Desi in foto , pe masa de operatie, este un Y60... la Y61 este cam la fel ! Se confectioneaza, dintr-o bucata de tabla , pasajele ce trebuiesc inlocuite Se taie "cancerul" de pe masina Se sudeaza ( preferabil MIG/WIG, sudura oxiacetilenica arde tabla si coroziunea incepe rapid) elementele fabricate artizanal Se chituieste+ vopseste Pe spate lucrurile sunt ceva mai complicate, acolo se corodeaza grav si contraaripa, deci trebuie refacuta si ea ...deci munca e dubla. Exista si un "avantaj" in toata tarasenia. Cu aceasta ocazie poti sa evazezi pasajele de roti ptr a monta roti mai mari Editat Mai 9, 2014 de nissan4x4 1 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Dupa refacerea pasajelor, nu mai pune overfenderele. Ele sunt cauza ruginii de acolo (se strange pamant sub ele si pamantul ud provoaca acea coroziune). consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 ... Din ce am vazut pe net, la dezmembrat sunt doar patrol-uri lungi..si apare intrebarea, se potrivesc oare aripile fata de la patrol lung, la unul scurt (asa-i al meu) ... Multumesc Daca au acelasi an de fabricatie, da. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Daca au acelasi an de fabricatie, da. Nu prea ... exceptie anul 2004 (facelift 2) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 (editat) Re: schimb bec pozitie y61 '99 TINICHIGIU ?!!!!!! daca voi mai gasiti unul vreau sa l vad si eu!! :ha: eu caut asidu de 2 ani ...cand le ceri sa ti arate sculele te uimesc cat de bine manuiesc ei un polizor fara aparatoare si un ciocan ,dupa care ti arata un mig-mag la ale carei potentiometre de parametri nu s a umblat niciodata !! Editat Mai 9, 2014 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionnul Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Multumesc mult pentru raspunsuri. Stiu ca trebuie sa renunt la overfendere, dar nu prea vreau... (prefer sa o repar din 3 in 3 ani).. imi place mult prea mult cum arata cu overfendere. Trebuie reparate exact ca in fotografiile puse de Nea Luigi...acum ma gandesc cum este mai rentabil....dezmembrari sau reparatie.. cred ca Nea Luigi imi poate spune aproximativ, o manopera ..ca sa stiu ce caut..:) multumesc 1 Hmmm, .....Patrol....ceva deosebit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 la dezmembrari gasesti doar in varianta cu ,,MAI PUTINA RUGINA" decat ce ai pe masina , asa ca o foaie de tabla decapata si o masina de roluit cu role rotunde sau ovale ! numai ca in afara de discovery nu am gasit si vazut nicari , poate ne ajuta cineva ca nici eu nu vreau sa o scot din stas pentru ca nu ma dau pe coclauri cu ea ! nici praguri de y61 nu am gasit nicari ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 nici praguri de y61 nu am gasit nicari ! praguri - praguri (ca elemente de caroserie) sau alea de aluminiu (scarile)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Da colegule ! PRAGURI , scarile de AL sunt accesorii sau ornamente , cand ne referim la praguri ne referim la partea inferioara a canatului (tocului) unei usi , in cazul nostru din tabla de otelcarbon , ornamentele le are toata lumea la vanzare mai ales sh , pragul nu exista la y61 decat in varianta cu panou lateral complet de origine , care costa mai mult decat am dat noi de obicei pe masini:grin: , intreb iar ! TINICHIGII ?!!!! sa stie sa faca praguri mai exista? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Da colegule ! PRAGURI , scarile de AL sunt accesorii sau ornamente , cand ne referim la praguri ne referim la partea inferioara a canatului (tocului) unei usi , in cazul nostru din tabla de otelcarbon , ornamentele le are toata lumea la vanzare mai ales sh , pragul nu exista la y61 decat in varianta cu panou lateral complet de origine , care costa mai mult decat am dat noi de obicei pe masini:grin: , intreb iar ! TINICHIGII ?!!!! sa stie sa faca praguri mai exista? Cred ca termenul corect ar fi ........... slidere ( adica acele protectii ale partilor laterale ale masinii (implicit ale pragurilor) care , dupa opinia mea ar trebui sa aibe urmatoarele caracteristici: - solide ( suficient de strong ca sa poti baga HI-liftul sub ele - usoare ( max 10-12kg/buc) - prindere pe sasiu demontabila ( exclus sudurile pe sasiu) pt a putea fi demontate si reparate dupa incidente ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Noi confectionam praguri.....din tabla de 1mm sau 2mm. Nu este foarte greu si se pot monta de catre TINICHIGII.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: schimb bec pozitie y61 '99 Eu ma refer strict la o piesa ca asta : care a aparut pe piata dar numai pentru y 60 , cat despre ,,TINICHIGII" as prefera sa nu intram pe acest site in polemici , si arogante ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate