chrisc Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 (editat) Salutare tuturor, Sunt in cautarea unui Patrol Y61, LWB, ZD30, preferabil nu versiunea "grenada" (dar nu este o conditie, mai ales daca s-a efectuat rechemarea in service pentru motor si se poate dovedi), eventual intretinut cat de cat si tratat cu respect. Prefer varianta standard (nu cea cu cocoasa). Daca este autoutilitara de 4 locuri ar fi un avantaj. Bugetul ar fi de aprox 5000 masina "cheala" si pana in 8000~8500 investitia finala totala. Cu alte cuvinte as mai acorda inca 3000~3500 euro pentru reparatii, accesorii si modificari, in cazul in care masina este deja pregatita pentru offroad (moderat) si nu are probleme deosebite (i.e. rugina, motor, etc). Sunt oarecum nou in acest domeniu, insa urmaresc forumul de ceva timp, ma pasioneaza de cel putin doi ani (si cateva iesiri la activ cu alte marci) asa ca acum am decis sa fac si primul pas, acela de a-mi achizitiona "utilajul". Rugamintea mea: imi puteti recomanda masini sau alte locuri in care sa caut? Multumesc! Cristi contact: chrischitu@yahoo.com tel/whatsapp: 0722320220 Editat Aprilie 13, 2017 de chrisc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chrisc Postat Aprilie 25, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Re: Caut Patrol Y61 LWB am crescut bugetul la 6000 pentru o masina "in mintile ei"...ceva sugestii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate