sese Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor nu s-au speriat. au aruncat si ei cu pref in ochi. ieftinire de "doi bani" in legatura cu protestul: nu e protest daca nu stie nimeni . degeaba nu alimentam in perioada aia daca nu spunem nimanui de ce nu alimentam . faptul ca in acea perioada vor avea o scadere in vanzarea de combustibil va devenii o eroare , o enigma, un mister si cam atat . se vor gandi cateva zile de ce oare nu -sa vandut dupa grafic si ....cam atat i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor nu s-au speriat. au aruncat si ei cu pref in ochi. ieftinire de "doi bani" in legatura cu protestul: nu e protest daca nu stie nimeni . degeaba nu alimentam in perioada aia daca nu spunem nimanui de ce nu alimentam . faptul ca in acea perioada vor avea o scadere in vanzarea de combustibil va devenii o eroare , o enigma, un mister si cam atat . se vor gandi cateva zile de ce oare nu -sa vandut dupa grafic si ....cam atat asa este...dar cum sa spui, ca totul e pazit de banii murdari care pleaca de la guvernanti...nu stiu care post tv ar da un anunt sau o explicatie unui astfel de gest nobil, democratic si foarte just forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor Si cum sa facem protestul cunoscut ?Poate daca cineva de la Pro TV ..... :grin: Ce zici Terrano ? :bean 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor Si cum sa facem protestul cunoscut ?Poate daca cineva de la Pro TV ..... :grin: Ce zici Terrano ? :bean ProTV...rah...t (scuze Terrano) Pe aia ii intereseaza numai daca a murit sau daca a fost cineva in timpul protestului. :grin: Dupa prima zi de MMOF m-au sunat sa ma intrebe daca a fost vreun accident si daca a patit cineva ceva. Atat. In rest nu i-au interesat despre nimic altceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor Max , esti pesimist ! Poate cu o vorba buna din interior .... 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor ProTV...rah...t (scuze Terrano) Pe aia ii intereseaza numai daca a murit sau daca a fost cineva in timpul protestului. :grin: Dupa prima zi de MMOF m-au sunat sa ma intrebe daca a fost vreun accident si daca a patit cineva ceva. Atat. In rest nu i-au interesat despre nimic altceva. Pai ... daca asa merge treaba ... le putem baga o sopirla, ceva, sa fie spectacular si o sa dea pe post pe gratis. Vorbim cu Doc, un pic de bulion, o atela, un bandaj pe creier, etc. Vorba aia, revolutie ... menstruatie ... tot una, singe sa curga :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor :ha: :ha: :ha: esti nebun srevni ! :ha: :ha: :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor :ha: :ha: :ha: esti nebun srevni ! :ha: :ha: :ha: Asa e. Mai mult, niciodata nu am sustinut contariul ... :ha: Acuma cit se poate de serios, la tv au zis ca s-a ieftinit motorina la pompa cu 7 bani. Am trecut adineaori pe linga o motorinarie omv. Simbata am alimentat cu 4,07, in timp ce acuma era afisat (ca nu am bagat, sunt protestatar convins) 3,90. Deja e ceva. Cine stie, poate le vin mintile la cap. Nu stiu cit e coincidenta si cit nu, dar imi place sa cred ca de undeva au prins si ei un zvon, si macar 5 secunde i-a pus pe ginduri. In rest, sanatosi sa fim, si putin nebuni ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor nu cred ca vreau sa stiu cu cat vor creste carburantii daca maine va creste barilul cu 0.9$ .parte buna a lucrurilor este ca astazi am vazut putine masini in numeroase statii de carburanti .Cinste celor care sustin ideea Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor sambata am alimentat din petrom cu 3.87/l,...daca ar scade pe la 2,99 am fi intradevar bagati in seama , oricum nu alimentez zilele astea nici mort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor de miine nu mai tin emargoul....am de facut vreo 2.000 km pina marti.... :1 :1 :bravo :bravo celor care au putut sa se tina de cuvint si sa nu alimenteze :h5 :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor La mine tine.. Ieri am "cesionat" masina sorei mele.. pana vineri. Asa ca eu nu alimentez. Sper sa alimenteze ea vineri.. si sa nu ma lase fara benzen .. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor :ha: ...a mea e in service pana maine la amiaza...releu de bujie parlit ....e prima oara cand nu ma oftic ca se strica... :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor Cam asa cu televiziunile astea ... :happy dar stiti si voi sloganul etern, "dam ce doreste telespectatorul". No comment. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor A trebuit sa ies cu masina ieri. Eu pot sa ma laud cu un consum mic de 6,5 in oras, de, ie masina mica. Acum mai am motorina pt 200 km ... sper sa nu trebuiasca sa-i fac in urmatoarele zile, in cazul in care va trebuii sa ne mai abtinem cateva zile, pot sa ma lipsesc de ea. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor Realitatea Tv. daca vreti incerc eu sa vb. Spuneti ce post TV ar fi mai ok decat Realitatea? eu pot sa le dau stire, ca doar de relatiile cu presa ma ocup, dar vreau si eu sa-mi dea cineva un rezumat al protestului.Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naivatco Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor subscriu si sunt cu totul de acord. chiar daca nu o sa se rezolve nimic si chiar daca o sa-i doara in bascheti de actiunea asta.... merita facuta, singura problema este ca trebuie facuta mai des. mai precis, sunt sigur ca daca in fiecare luna, in zilele precizate ( si sa fie tot timpul aceleasi zile), actiunea se repeta, cu timpul vor aparea mai multi participanti. rezultatul e o mediatizare care poate aduce ceva bun, sper. oare cum ar arata o vitara cu catarg, vele, randunici, contra-randunici si cand pui frana.... arunci ancora. misto si nu o mai intorci cu frana de mana..... poti folosi ancora de la pupa pe care poti sa o arunci si pe stanga si pe dreapta, depinde " cum vrea muschii tai". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor Straiuri......sarturi....bocaporti .....hehehe.....asta-mi aduce aminte ca odata de mult am fost marinar. Chiar.....inseamna ca pot sa conduc doar cu certificatul de timonier?........si nu mai am nevoie de C+E daca "remorchez" alte masini sau daca le iau "la ureche" ? :grin: :grin: :grin: Off line.........."mii de tunete si o sticla de rom" :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor Astea 3 zile am circulat pe jos.Avantajul orasului mic.Doar o data am fost la RAR cu o masina.Dar nu am vazut ca cei de pe la benzinarii sa fii suferit!De protestul asta cred ca numai noi am stiut.Dar macar am dat un kil jos. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator c0xty Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor salutare subscriu si eu !Efectul insa nu va fii cine stie ce pentruca am un servici la care sincer nu ma pot duce pe jos cu bicla sau orice al misloc de transport inafara de masina. Asa ca voi merge cu masina si nu voi alimenta ..... dar ..... tot o sa trebuiasca sa alimentez intr-un final......deci nu facem chestia asta degeaba????????????????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor salutare subscriu si eu !Efectul insa nu va fii cine stie ce pentruca am un servici la care sincer nu ma pot duce pe jos cu bicla sau orice al misloc de transport inafara de masina. Asa ca voi merge cu masina si nu voi alimenta ..... dar ..... tot o sa trebuiasca sa alimentez intr-un final......deci nu facem chestia asta degeaba????????????????????? Nu e cam tarziu sa subscrii ? Protestul a fost pentru 27,28,29 octombrie! :av 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor A stiut multa lume de chestie , dar nu cred ca a aplicat-o cineva , cel putin din cunoscutii mei. Eu personal am alimentat mai mult inainte , dar macar am satisfactia ca nu am trecut pe la benzinarie zilele acestea. Ce sa facem , fiecare cum putem ! Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor Probabil ca "la pompa" se vede efectul nealimentarii ... Stiu cel putin 50 de persoane care in perioada respectiva nu au alimentat ...si asta se rezuma la cateva zeci de mii de litri sau poate chiar mii...Aceasta actiune de protest a fost raspandita si asimilata in randul consumatorilor destul de bine astfel incat cel putin 6/10 stiau de aceasta actiune ...Dieselul a luat-o in jos destul de drastic in ultimele 3 zile, nu vi s-a parut? Am un amic care are o statie de carburant intr-o zona de mare trafic (pe centura) si care intr-o singura zi a scazut de 3 ori pretul la motorina! In ziua de 28 a facut 15% incasari fata de media de incasari normala ... OFFTOPIC: Din pacate aceasta criza mondiala (de cash si implicit a fortei de cumparare) se va resimti si la noi din plin peste circa 3-4 luni. Scaderea intentionata a barilului de petrol a fost o incercare disperata de a limita proportiile acestei crize! Desi pe piata petrolului exista oarece galceava (indusa si publica) intre cerere si oferta, realitatea este cu totul alta ... Sfatul meu este ca aceeia care aveti credite sa faceti pe dracu in 4 sa le rambursati pe cat posibil mai repede! Gaura asta de numerar din banci deja se resimte si in "comisioanele suplimentare" si "dobanzile" pe care o sa le platiti extra! Si asta e doar inceputul ... In mod cert pana la sfarsitul anului, daca BNR-ul tolereaza in continuare aceste puneri in practica a "taxei pe comision" or sa cada cel putin trei banci mari de la noi! De asemenea la noi inflatia din acest an a fost indusa si raportata strict DOAR la declinul pietei imobiliare! Dupa parerea mea nivelul de trai in 2008 este cu cel putin 20% peste cel din 2007 raportat la clasa medie ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor Off Topic si scuze adminului E! Acuma fie vorba intre noi, mi se urca sangele-n cap cand stiu ca Romania este o tara cu destule zacaminte( pe care le-au vandut), Romania este o tara care a avut industrie( pe care au vanduto sau distruso) destul de puternica cat sa ofere jobb-uri si salarii decente. Sant convins ca puteam trece de aceasta criza economica mondiala foarte usor. Dar de! ce sa-i faci? A punctat bine Yonutz cu creditele, care le aveti.... scapati de ele fratilor ca or sa va aduca la sapa de lemn. Legat de acest protest, ar trebuii facut mai des, cu fiecare ocazie. Noroace tuturor! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: Carburantii - bataia de joc a guvernantilor Efectul de sera ... :ha: :ha: "LukOil Romania a ieftinit benzina si motorina cu 0,16 lei/litru, incepand de marti, potrivit datelor afisate marti pe portalul companiei. Asfel, benzina COR 95 fara plumb Euroluk costa 3,53 lei/litru, iar benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk 3,89 lei/litru. Motorina a fost si ea ieftinita cu 0,16 lei, incepand de marti. Astfel litrul de motorina Euro L Diesel costa 3,84 lei/litru, iar cel de Super Euro L Diesel 4,17 lei/litru. Pretul litrului de GPL auto a ramas nemodificat si se vinde cu 2,38 lei. Si compania Petrom a ieftinit benzina cu 10 bani pe litru si motorina cu sapte bani pe litru, incepand de luni, anunta NewsIn. Ultima modificare operata de LukOil Romania a avut loc la 17 octombrie, cand compania a ieftinit carburantii cu pana la opt bani/litru." Extras de pe net! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate