Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Al meu Jimny - Swatch Irony

flaviuf

Postări Recomandate

Re: Al meu Jimny - Swatch Irony

pt anvelope: eu pe a mea am Toyo Open Country, dimensiunea standard 205... si imi sunt suficiente

Ca sa vezi, inainte sa iti citesc postarea chiar peste aceste anvelope am dat si mi s-au parut ok. In alta ordine de idei, am facut ieri o tura pe Santa-Paltinis-Gatu Berbecului-Valea Sadului si desi drumul era partial afectat destul de tare de ploi, am dat si peste ogase si peste noroaie (moderate) masina a trecut surprinzator de usor. Am cuplat 4x4 doar de 3-4 ori unde mi s-a parut drumul mai rau, dar cred ca se descurca si fara tractiune integrala. Incepe sa imi placa la nebunie masina, m-a surprins placaut cat de usor merge pe drumurile neasfaltate. Avea dreptate cumnatu-meu cand imi spunea ca in curand la Honda pentru Jimny prin oras :)).

Si inca un mare plus: am facut plinul inainte de drum si dupa 95 km (din care cam 40-45 pe terenaccidentat) mi-a fost rusine sa fac plinul din nou, estimez ca s-au dus 7-8 litri dupa cum arata acul.

Editat de flaviuf
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-ar putea sa gresesc, dar din cite imi amintesc, daca nu vrei sa tai nimic, pe fata intra difuzoare de 12 cm si pe spate de 10 (sau invers).

Eu am un Alpine pe Jimny si e foarte ok ca sunet, dar si ca posibilitati de conectare (USB, AUX, iPod). Firele conectare sint in torpedou, nu se vede nimic la suprafata. Exista si modul de "dinte albastru", dar (inca) costa prea mult.

perfect de acord modulul de "dinte ambastru" la alpine coste in jur de 500 si ceva de lei, eu unul nu m-am bagat pe asa ceva ma multumesc cu 32Gb de pe un parlit de USB si cam atat. Am muzica sa ajung din Bucuresti pana in Polonia... :)

Link spre comentariu

Ca sa vezi, inainte sa iti citesc postarea chiar peste aceste anvelope am dat si mi s-au parut ok. In alta ordine de idei, am facut ieri o tura pe Santa-Paltinis-Gatu Berbecului-Valea Sadului si desi drumul era partial afectat destul de tare de ploi, am dat si peste ogase si peste noroaie (moderate) masina a trecut surprinzator de usor. Am cuplat 4x4 doar de 3-4 ori unde mi s-a parut drumul mai rau, dar cred ca se descurca si fara tractiune integrala. Incepe sa imi placa la nebunie masina, m-a surprins placaut cat de usor merge pe drumurile neasfaltate. Avea dreptate cumnatu-meu cand imi spunea ca in curand la Honda pentru Jimny prin oras :)).

Si inca un mare plus: am facut plinul inainte de drum si dupa 95 km (din care cam 40-45 pe terenaccidentat) mi-a fost rusine sa fac plinul din nou, estimez ca s-au dus 7-8 litri dupa cum arata acul.

am facut si eu cu Jimny niste haiducii necupland 4x4 si a fost ok, masina ii capabila. vorba unui coleg "pe Jimny il blestemi pt fiecare km facut pe asfalt si-i multumesti pt fiecare km facut prin coclauri" :)

vad ca esti de loc din Sibiu, duminica acum cred ca as ajunge pe acolo daca vrei te anunut poate ne gasim si stam la cioace si mai depinde cu ce voi face deplasarea ... cu Jimny sau cu frate lui vitreg mai mare Pajero.

in rest, numai bine :D

Link spre comentariu

am facut si eu cu Jimny niste haiducii necupland 4x4 si a fost ok, masina ii capabila. vorba unui coleg "pe Jimny il blestemi pt fiecare km facut pe asfalt si-i multumesti pt fiecare km facut prin coclauri" :)

vad ca esti de loc din Sibiu, duminica acum cred ca as ajunge pe acolo daca vrei te anunut poate ne gasim si stam la cioace si mai depinde cu ce voi face deplasarea ... cu Jimny sau cu frate lui vitreg mai mare Pajero.

in rest, numai bine :D

Cu mare drag, dar 99% merg in week-end la plimbari pe Valea Lotrului. Iti trimit pm cu telefonul, daca ajungi pe aici da un semn si vedem :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare