MihaiK Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 (edited) Salut. Sunt in cautarea unei vopsele pentru a sufla Mercedesul. Culoarea trebie sa fie kaki (inca nu m-am hotarat ce nuanta). Vreau neaparat ca vopseaua sa fie texturata si mata. Fiind texturata si mata/semimata e mai rezistenta la "frecaturi" si ascunde micile defecte pe care caroseria le are deja (diferite indoituri si "ondulări"). Mentionez ca nu am folosit nici o data un astfel de vopsea pe caroserie asa ca prefer sa primesc sfaturi de la cei care au incercat sau cei care cunosc despre ce este vorba. Asa ca: - exista de cumparat asa ceva gata preparat? - cunoaste cineva o sursa? - cum se aplica? Cu pistolul "standard"? Exista operatiuni specifice? - necesita o pregatire speciala a caroseriei? - cum se comporta in timp? - ascunde unele mici defecte ale liniilor tablei? Ps. As vrea un finish ca in poza. Multumesc Edited May 6, 2017 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzlee Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Re: Vopsea texturata pentru caroserie. U-Pol de la Raptor e texturat. Alta vopsea texturata eu nu am mai vazut pe alte masini. E un thread de al lui Max un pic mai sus. Gasesti acolo detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Re: Vopsea texturata pentru caroserie. U-Pol mai ieftina, LineX mai scump, vezi postarea lui Max, stiu un Duster vopsit cu U-pol care a iesit chiar bine. Uite un link cu un pret estimativ pentru kit complet, are si pistolul de vopsit. http://www.milneroffroad.com/mitsubishi-uk-europe/l200-pickup/kl1t-2-4td-42015-uk-0/kl1t-accessories-0/kl1t-u-pol-raptor-bed-liner-spray-4-litre-black-with-gun Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiK Posted May 29, 2017 Author Share Posted May 29, 2017 Re: Vopsea texturata pentru caroserie. Salut, se pare ca e cam fara rost topicul asta. Nu observasem topicul lui Max (scuzele de rigoare). Am ramas la U-Pol Raptor. Ma atrage faptul ca nu necesita o pregatire prea temeinica inainte de vopsire si nu e prea pretentioasa. O pot sufla fara prea mult deranj. Sper sa iasa bine :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Re: Vopsea texturata pentru caroserie. N-o lua asa usor , fiecare detaliu conteaza . E adevarat ca nu mai e necesara pregatirea suprafetei la fel de minutios in ce priveste finisajul suprafetelor , dar in rest e fix tot aia ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts