iulianul Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 (editat) In micul meu Sam, ieri m-am inhaitat cu niscai Patroale, Toyote si LR si l-am urmat pe maestrul Bobaru si masinaria lui minunata pe un super traseu. Noroi si urcari abrupte pana in creasta, portiuni tehnice si mult troliu pentru ca pur si simplu nu se putea altfel. Giorgel ne-a bagat in panica maxima la o trecere pe inclinare laterala, a lipsit foarte putin... A trecut cu mult sange rece, dar eu in continuare cred ca trebuia sa se asigure, mai ales ca urma direct hau, fara copaci... O zi grozava, cu oameni pe masura! Video si editare dragul meu coleg de scoala, copilot si prieten Marius:ap Editat Mai 7, 2017 de iulianul 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 7, 2017 Autor Partajează Postat Mai 7, 2017 Re: Singur printre dihanii Briefing prima urcare, privim la ea in zare :grin: foame mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 7, 2017 Autor Partajează Postat Mai 7, 2017 Re: Singur printre dihanii Inca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 (editat) Re: Singur printre dihanii In micul meu Sam, ieri m-am inhaitat cu niscai Patroale, Toyote si LR si l-am urmat pe maestrul Bobaru si masinaria lui minunata pe un super traseu. Noroi si urcari abrupte pana in creasta, portiuni tehnice si mult troliu pentru ca pur si simplu nu se putea altfel. Giorgel ne-a bagat in panica maxima la o trecere pe inclinare laterala, a lipsit foarte putin... A trecut cu mult sange rece, dar eu in continuare cred ca trebuia sa se asigure, mai ales ca urma direct hau, fara copaci... O zi grozava, cu oameni pe masura! Video si editare dragul meu coleg de scoala, copilot si prieten Marius:ap Da, da o iesire minunata. Multumim pentru filmare. Editat Mai 7, 2017 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ben 07 Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Re: Singur printre dihanii Sunt cam gelos pe voi. Nu cred ca mi-as permite, in caz ca lovesc, stric masina cu ce mai muncesc ? La mine este o masina perfecta de munca. Mersi pt video, super Ben:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Re: Singur printre dihanii Frumos! Sa va fie de bine! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mareursus Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Re: Singur printre dihanii Video si editare dragul meu coleg de scoala, copilot si prieten Marius:ap Oricând aproape! Și viceversa!:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Re: Singur printre dihanii Foarte frumos ! Nu ai fost chiar asa singur. La cat e de soarece mic samuraiul a mers super din ce am vazut :) . Ma gandesc ca usurinta cu care il pui cu rotile in sus nu se compara cu ce e pe la patrol :ha: dar piesa dintre volan si scaun e cea mai importanta. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Re: Singur printre dihanii Sa va fie de bine ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Singur printre dihanii Merci Maestre Iulian ca existi.. asa ne mai vedem si noi .... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 Re: Singur printre dihanii A și fost material :grin: @Ben 07 nici eu nu as ieși cu mașina de zi cu zi. De aia am construit Samuraiul asta, nu e o avere, taxe și consum mici, potent (sa marturisească patrolistii :grin:), te dai fără griji, nu stai sa repari mereu la el, in marea majoritate a cazurilor îl parchez după ieșire și îl iau iar la plimbare weekendul viitor. Sigur ca are nevoie de întreținere, ca orice mașină cu care te dai, dar e simpla și nu rupe buzunarul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate