Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Singur printre dihanii

iulianul

Postări Recomandate

In micul meu Sam, ieri m-am inhaitat cu niscai Patroale, Toyote si LR si l-am urmat pe maestrul Bobaru si masinaria lui minunata pe un super traseu. Noroi si urcari abrupte pana in creasta, portiuni tehnice si mult troliu pentru ca pur si simplu nu se putea altfel. Giorgel ne-a bagat in panica maxima la o trecere pe inclinare laterala, a lipsit foarte putin... A trecut cu mult sange rece, dar eu in continuare cred ca trebuia sa se asigure, mai ales ca urma direct hau, fara copaci...

O zi grozava, cu oameni pe masura!

Video si editare dragul meu coleg de scoala, copilot si prieten Marius:ap

Editat de iulianul
  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Singur printre dihanii

In micul meu Sam, ieri m-am inhaitat cu niscai Patroale, Toyote si LR si l-am urmat pe maestrul Bobaru si masinaria lui minunata pe un super traseu. Noroi si urcari abrupte pana in creasta, portiuni tehnice si mult troliu pentru ca pur si simplu nu se putea altfel. Giorgel ne-a bagat in panica maxima la o trecere pe inclinare laterala, a lipsit foarte putin... A trecut cu mult sange rece, dar eu in continuare cred ca trebuia sa se asigure, mai ales ca urma direct hau, fara copaci...

O zi grozava, cu oameni pe masura!

Video si editare dragul meu coleg de scoala, copilot si prieten Marius:ap

Da, da o iesire minunata.

Multumim pentru filmare.

Editat de Alexey86

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

Sunt cam gelos pe voi.

Nu cred ca mi-as permite, in caz ca lovesc, stric masina cu ce mai muncesc ?

La mine este o masina perfecta de munca.

Mersi pt video, super

Ben:banana

Link spre comentariu

Foarte frumos !

Nu ai fost chiar asa singur. La cat e de soarece mic samuraiul a mers super din ce am vazut :) . Ma gandesc ca usurinta cu care il pui cu rotile in sus nu se compara cu ce e pe la patrol :ha: dar piesa dintre volan si scaun e cea mai importanta.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Sa va fie de bine !

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

A și fost material :grin:

@Ben 07 nici eu nu as ieși cu mașina de zi cu zi. De aia am construit Samuraiul asta, nu e o avere, taxe și consum mici, potent (sa marturisească patrolistii :grin:), te dai fără griji, nu stai sa repari mereu la el, in marea majoritate a cazurilor îl parchez după ieșire și îl iau iar la plimbare weekendul viitor. Sigur ca are nevoie de întreținere, ca orice mașină cu care te dai, dar e simpla și nu rupe buzunarul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare