Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suspensie Dobinson pe Y61

pit ciprian

Postări Recomandate

Salutare domnilor, dupa 7 ani de dragoste fidela fata de Mithu ...am devenit infidel si am trecut la Patrol y 61 lwb. Acum e mic si necajit , am sa-l prezint la lume in curand:wink:, dar o sa creasca el in curand, intrebarea e cu ce? As vrea sa stiu daca cineva are pe y 61 suspensie Dobinson, as vrea cateva impresii, mi-a facu cu ochiul un kit de +15, stiu, o sa-mi trebuiasca scara:banana.

Masina o sa fie incaltata cu 37, e motorizarea 3000 cm , automata. Pentru orice raspuns care m-ar putea ajuta, va multumesc anticipat:br

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Suspensie Dobinson pe Y61

Daca crezi ca scapi cu 4 arcuri si 4 amortizoare te inseli !

- dropbox - 260E

- bare Pachard fata si spate - 500E

- cardan spate dubla cruce - 800E

- set furtune frana lungi - 300E

- rapoarte in grupuri - 1300E-

- bielete stabi decuplabile - 225E - 3buc

- tendoane spate reglabile - 500E

- conuri de sudura pt a nu sari arcurile la incrucisare punti - 150E

- sistem de bride pt fizxare a arcurilor spate - 100E

- bara directie HD- 350E

+ 4 arcuri + 4 amortizoare + 1 amortizor de directie

nu pot atasa poze dar iti pot trimite

+ manopera ...

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Bineinteles ca nu scap doar cu arcuri si telescoape, stiam asta, de ce trebuie schimbate rapoartele? Nu duce 37? Ideea e ca nu stiu nimic despre suspensiile Dobinson, Ironman am avut pe Mithu, o stiu cum e.

Link spre comentariu

Pai le duce , asa pe strada ... Dar daca vorbim despre offroad , ar trebui sa adaugi pe lista si un gearmaster de 1200E ..( sch rapoartelor pe treapta de LOW in reductor). Depinde daca va fi masina de showroom su de offroad !

Mai admin-ul principal cu sclipiri Astrale , cand rezolvi treaba cu pozele????

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Show room-ul iese din discutie:grin:, interesanta treaba, am doi prieteni,cu y 60, care au 37 si merg bine, dar nici varianta cu schimbarea rapoartelor in punti nu e exclusa, de fapt era luata in considerare :wink:

Link spre comentariu

Daca crezi ca scapi cu 4 arcuri si 4 amortizoare te inseli !

- dropbox - 260E

- bare Pachard fata si spate - 500E

- cardan spate dubla cruce - 800E

- set furtune frana lungi - 300E

- rapoarte in grupuri - 1300E-

- bielete stabi decuplabile - 225E - 3buc

- tendoane spate reglabile - 500E

- conuri de sudura pt a nu sari arcurile la incrucisare punti - 150E

- sistem de bride pt fizxare a arcurilor spate - 100E

- bara directie HD- 350E

+ 4 arcuri + 4 amortizoare + 1 amortizor de directie

nu pot atasa poze dar iti pot trimite

+ manopera ...

+ bodylift

+ traforat aripi/praguri fata, aripi/contraaripi spate

Si eu, si Razvan Dinescu am taiat caroseria pt. 35-uri, si tot n-am taiat destul, pe spate ating rotile, e drept ca n-avem bodylift.

Daca duce sau nu duce rotile, depinde de starea motorului si, in cazul tau, si de starea cutiei automate.

SWB-ul meu a dus 35-urile si fara gearmaster, cu reductie e deja belea, ar duce si 37 sigur, singura problema, vesnica dealtfel, este greutatea masinii...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Nu e vorba despre cum si daca duce sau nu:wink:, asta e alta discutie, intrebarea mea este daca cineva foloseste aceasta suspensie, Dobinson, eu am cautat dar fara rezultate:h5. Ideea este ca vreau sa-mi pregatesc aceasta masina exact asa cum mi-o doresc si nu vreau sa iau decizii pripite:h5

Link spre comentariu

+ bodylift

+ traforat aripi/praguri fata, aripi/contraaripi spate

Si eu, si Razvan Dinescu am taiat caroseria pt. 35-uri, si tot n-am taiat destul, pe spate ating rotile, e drept ca n-avem bodylift.

Daca duce sau nu duce rotile, depinde de starea motorului si, in cazul tau, si de starea cutiei automate.

SWB-ul meu a dus 35-urile si fara gearmaster, cu reductie e deja belea, ar duce si 37 sigur, singura problema, vesnica dealtfel, este greutatea masinii...

O sa duca, imi doresc 37-uri :banana, si daca o duc la popa tot o fac sa le duca bine:wink:. Motorul si cutia merg foarte bine, nici reductia nu ar fi o mare problema.

Link spre comentariu

Nu e vorba despre cum si daca duce sau nu:wink:, asta e alta discutie, intrebarea mea este daca cineva foloseste aceasta suspensie, Dobinson, eu am cautat dar fara rezultate:h5. Ideea este ca vreau sa-mi pregatesc aceasta masina exact asa cum mi-o doresc si nu vreau sa iau decizii pripite:h5

Dobinson am vazut doar pe o singura masina pana acum, Toyota LJ70 - Gigel Sabau.

Sunt mai groase decat OME-le mele:wink:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Da, Gigel are si din cate am inteles de la el este multumit de suspensie, a avut si 37x12.5r17 pe masina cu bodylift si era tare cocotata, la inclinatii cica cam era cu morcovi.:)

LUCIAN
Link spre comentariu

:off

V-a prins pe toti febra 37 - urilor in gasca,Cipriane. :)

Despre bodyliftul pe care l-a avut Gigi pe masina,confirm - era pre mult si masina iti dadea o senzatie de nesiguranta - asta am simtit-o pe pielea mea. :)Acum,dupa ce a trecut prin mana lui Gaganu,stiu ca e alta poveste.

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Da:grin:, greu cu febrele astea, dar ai dreptate:banana, de fapt singurul motiv din care am renuntat la Mithu meu a fost faptul ca nu puteam risca sa-i pun mai mult de 33:wink: Si ca am imbatranit:old . Probabil ca +15 e prea mult, cred ca 10 este suficient:wink:

Multee si grele sunt dilemele si degraba golitoare de buzunare:t1:Hr:cr1

Link spre comentariu

Da:grin:, greu cu febrele astea, dar ai dreptate:banana, de fapt singurul motiv din care am renuntat la Mithu meu a fost faptul ca nu puteam risca sa-i pun mai mult de 33:wink:

... si ca planetareee... si alea-alea :ha:

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Tocmai, planetarele sunt singurul punct slab al unui Mithu benzinar, in rest merge cot la cot cu masini mult mai bine cotate si uneori supraestimate:h5. Oricum , el o sa ramana in sufletul meu:wink:

Link spre comentariu

Da, Gigel are si din cate am inteles de la el este multumit de suspensie, a avut si 37x12.5r17 pe masina cu bodylift si era tare cocotata, la inclinatii cica cam era cu morcovi.:)

Stai linistit ca nici pe strada nu era cine stie ce in setarea aia ...Odata la volanul masinii lui am incercat sa fac o depasire pe autostrada, am experienta mersului fara bari stabi deci nici un stres ...dar am ramas cu incercatul ...deja m-am vazut "la pascut" intre vacile de pe marginea drumului ...doar ca dintr-o perspectiva putin diferita ...cu capul in jos ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare