alexander Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Bună ziua! Trapa de la toyota mea nu a funcționat niciodată de când am cumpărat masina. Acum ca am dat trapa jos am observat și de ce, capacul de deasupra era foarte ruginit și chederul la fel. Dacă are cineva doar capacul trapei cu cheder sau toată trapa va rog sa mă sunați la nr 0746941060 sau un mesaj. Mulțumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Re: Cumpăr trapa pentru toyota land cruiser lj70 din 89 Are....suna la 0766.290.199 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexander Postat Mai 30, 2017 Autor Partajează Postat Mai 30, 2017 Re: Cumpăr trapa pentru toyota land cruiser lj70 din 89 Mulțumesc de răspuns. Abia acum am văzut așa ca sun maine. O seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexander Postat Iunie 12, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2017 Re: Cumpăr trapa pentru toyota land cruiser lj70 din 89 Bună seara! Tot nu am reușit sa găsesc trapa pentru lj70-ul meu. Am sunat și la Hunedoara la dezmembrări și nimic. Poate mai are cineva o trapa de tabla pe care nu o foloseste. Eu am dat tot sistemul jos și nu am ce pune înapoi. Mulțumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Re: Cumpăr trapa pentru toyota land cruiser lj70 din 89 Daca gasesti un tinichigiu priceput, mai bine anulezi trapa aia pentru ca nu vei gasi usor una in toate mintile si vesnic vei avea probleme cu infiltratiile de apa....zic si eu..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate