Blacky Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 imi pare rau ca doar acum le incarc, dar am fost plecat din tara. Misu si tu ai facut cu aparatul tau, nu cu tel. ca si mine...ia incarca si tu, sa se bucure cu totii de ele Trei veverite si un magician, balerin, acrobat, nici nu stiu cum sa il denumesc, al motorului, SJ! :ypu :ypu :bannana WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: o noua iesire ... usoara, de duminica langa BM 19.10 Foarte faina iesirea, cu noroi si multe zuk-uri :bravo :cl ps: luati si voi un aparat mai bun la voi, ca e pacat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blacky Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: o noua iesire ... usoara, de duminica langa BM 19.10 pai aveam unul si chiar s-au facut poze cu el...dar...MIIISUUUUU baga pozele! apropo, cand suntem in tura...nu prea ne facem timp pt poze, dar data viitoare poate luam ceva fotografi dedicati :ha: WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ralf Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: o noua iesire ... usoara, de duminica langa BM 19.10 Si au supravietuit dupa o asemenea tura toate masinile? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: o noua iesire ... usoara, de duminica langa BM 19.10 Super iesirea !!! :10 Mai vrem poze :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: o noua iesire ... usoara, de duminica langa BM 19.10 super iesire... :bravo @carlo cand vii la o tura in sibiu?...sa vezi ce poze o sa iasa :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Blacky Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: o noua iesire ... usoara, de duminica langa BM 19.10 Bineinteles, ca doar is veverite, se strecoara repede si fara probleme (doar f. mici retusuri) :ypu :ypu WE KEEP POWER UNDER CONTROL Bubumobil SJ413 JSA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: o noua iesire ... usoara, de duminica langa BM 19.10 @gnok multam de invitatie :grin: , tocmai am fost acu 2 duminici sa-i arat lui Klaus masina, dar o sa mai vin la Sibiu, sa vad intai cum stau cu vichendurile libere si cu incaltarile pentru masina. Inca o data felicitari pentru noroiala veveritelor! :1 sau veveritarilor? slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate