Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire prieteneasca zona Nehoiu-Siriu

george5umc

Postări Recomandate

In perioda 19-22 iunie vom face o iesire catre Lacul Vulturilor si probabil Tabla Butii, in 2 zile diferite.

Momentan suntem 3 cupluri cu 2 masini (Vitara si GV) iar traseul poate suferi modificari daca e cazul.

Ne vom caza pe 19 la pensiunea Rastoaca in Nehoiu

https://www.facebook.com/pensiunea.rastoaca

Asteptam doritori sa ni se alature.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire prieteneasca zona Nehoiu-Siriu

Salut, teoretic la lac nu mai este voie, practic nu stiu depinde de noroc daca te intalnesti sau nu cu jandarmeria.Poate primesti niste informatii mai clare de la colegii care au mai fost in zona.

Tabla Butii din ce parte vrei sa o abordezi?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Eu am fost anul trecut pana la Lacul Vulturilor dar numai dupa ce am avut acordul celor de la Natura 2000 care au un punct de informare la Basca Chiojdului.

La lac, cu toate restrictiile, in zona de belvedere catre Poarta Vanturilor erau 5-6 masini 4x4 venite cu turisti.

Si pe pagina de facebook Lacul Vulturilor Chiojdu este o oferta de turism 4x4 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1655063268048667&id=1575736992647962

Deci se poate :wink:

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

Un loc foarte bun de cazare ca si backup daca ploua este pensiunea "casa Codescu" din Chiojdu (noi mergem de doua ori pe an acolo). Locul este curat, intim, preturile sunt decente (~80 lei camera dubla) iar gazdele sunt primitoare si de acolo intri rapid in traseu fie ca mergi pe Penteleu sau spre Lacul Vulturilor.

Respectand oamenii locului si locurile nu am avut niciodata probleme cu nimeni.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@Pleampa multumim.Cum se obtine aprobarea, rugaminti, descurcareala sau mergi la ei frumos si spui ca doresti sa mergi la lac?

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Nu chiar, este adevarat ca am avut si o vorba buna pusa insa singura problema a fost ca am pierdut cca o ora asteptand sa vina doamna de la centru si apoi sa scultam o prelegere despre zona si frumusetile patriei si sa scriem cateva randuri in caietul oaspetilor. Nu am avut permis de acces scris ci doar acceptul verbal.

Desigur am promis ca voi respecta traseul fara sa ma joc pe dealuri.

Doamna care mi-a facut informarea are si o pensiune in Chiojdu si poate sa va asigure casa si masa.

Cred ca daca se obtine din timp numarul de telefon al acelei persoane, numar scris si pe panoul de la intrarea in Centrul de informare, se poate lua legatura inainte de a ajunge acolo si nu cred ca vor fi probleme.

Din pacate eu nu mai am acel numar.

S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

Pe mine personal nici nu ma intereseaza coborarea pana la lac, il pot vedea de sus, ma interesa doar tranzitul spre DN 10 cu coborare prin Crasna adica un traseu de plimbare.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Bah fratilor cand va aud cu din astea ma ia capul...

Un buna ziua sanatos si grija de a nu lasa prea multe urme pe unde treci tine loc de "autorizatie". Singurii care sunt mai rai cu strainii sunt aia care desfasoare diverse activitati mai pe la limita legii prin paduri.

Daca e vorba de pesiunea de care a scris eu mai jos va pot da eu nr de telefon. Mai e una dar nu stiu numarul.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Imi bag ....in situ lor ca mai jos pe drumul dintre Cheia si Vama Buzaului se taie lemn la greu drumul este praf pe portiuni bune lemne lasate imprastiate mizerie etc, un drum care anul trecut era foarte frumos si usor de parcurs si pe unde puteai sa eviti o bucata buna de asfalt.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Imi bag ....in situ lor ca mai jos pe drumul dintre Cheia si Vama Buzaului se taie lemn la greu drumul este praf pe portiuni bune lemne lasate imprastiate mizerie etc, un drum care anul trecut era foarte frumos si usor de parcurs si pe unde puteai sa eviti o bucata buna de asfalt.

Daca ai poze ''proaspete'' urca aici. :4079862908:

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Nu mi-a mai ars de poze...recomand totusi colegilor care se pregatesc de plimbare sa acorde totusi o atentie sporita, nu stiu ce echipare au GV-urile.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

Cei cu care mai merg sunt de prin partea locului (Siriu); am mai urcat cu ei la lac si Tabla Butii, nu am deranjat pe nimeni si nici nu am fost deranjati...

Cat despre traseu, nu pot sa ma exprim pe unde si din ce parte urcam, pentru ca nu-l cunosc in detaliu, si se ocupa colegii de asta ☺; oricum il alegem pe cel mai soft posibil, GV mea nu e vreo cataratoare deosebita...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare