Nicolas.sb Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Daca are cineva va rog sa ma anuntati. Este mai greu de gasit pentru modelul diesel dar exista. Se mai potriveste modelul de pe Toyota Land Cruiser 60 Series daca are cineva. Cel mai probabil poate fi gasit din dezmembrari. Va multumesc! |lllllll| See you on the trails of nature. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Re: Cumpar/caut Snorkel Jeep Cherokee XJ 2.5TD Vezi ca-n stanga si dreapta paginii sunt niste bannere... Ai incercat sa cauti si acolo? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolas.sb Postat Iunie 14, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2017 Re: Cumpar/caut Snorkel Jeep Cherokee XJ 2.5TD Da, am cautat acolo inainte sa intreb dar nu am gasit nimic. |lllllll| See you on the trails of nature. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate