Roby200487 Postat Iunie 15, 2017 Partajează Postat Iunie 15, 2017 Cumpar bucsa caroserie/sasiu y61 scurt din fata 0753--055. 280 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Iunie 19, 2017 Partajează Postat Iunie 19, 2017 Re: Cumpar bucsa caroserie/sasiu y61 scurt din fata Daca e identica cu cea de la y60, iti pot da eu una. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Re: Cumpar bucsa caroserie/sasiu y61 scurt din fata Nu e acelasi lucru... Fie ti-o faci din poliamida fie comanzi pe original (altceva nu gasesti pe piata). O bucsa de genul ala costa pe original in jur de 220 lei (a venit cam intr-o saptamana)...o sa caut codul printre comenzi... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Re: Cumpar bucsa caroserie/sasiu y61 scurt din fata daca inteleg bine din exprimarea ta.......numai pe origine ....si acum costa cam 600 lei / bucata..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Re: Cumpar bucsa caroserie/sasiu y61 scurt din fata Ma miram eu sa fie doar 220 lei, poate doar "originala" de la Al Padrino:ha::ha: Aia nu-i o bucsa unitara, e un ansamblu de piese metal-cauciuc. Eu am procedat romaneste, i-am intercalat un inaltator de 1 cm taiat dintr-o bucsa de la tendonul fata-sasiu. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate