weiwei Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Mitsubishi L400 4x4, din 1999 pe platforma Pajero, cu capacitati offroad identice. Cutie de transfer cu central blocat, reductor, mod 2x4, 4x4 lock si 4x4Low. Garda la sol impresionanta. Are motor 2.4 benzina de aprox 140 de cai, 16v, consum de 8% la drum lung. A fost adusa din Elvetia, in 2015, s-a platit vama si este inmatriculata pe mine, persoana fizica. Autoutilitara in acte, cu impozit de doar 340 de lei pe an. Culoarea in carte este trecuta Multicolor, deci se poate vopsi dupa cum va place. Este foarte rara varianta cu volan pe stanga, 99% din ele s-au fabricat cu volan pe dreapta. Este transformata in autorulota de expeditii, dar tinand cont de legile in vigoare. Astfel totul este demontabil rapid. Patul este facut la comanda si se transforma usor in canapea, culiseaza fata-spate pe toata lungimea masinii si se scoate afara simplu apasand pe o maneta. Mobilierul este cu usi culisante, are aragaz, chiuveta, rezervor de apa, invertor de 220v-300w. Acumulator marin deep-cycle, lumini interiorare pe led (consum redus), scaun fata rotativ cu cotiere pe ambele parti. Roof-rack custom, cort de offroad pt 2 persoane cu scara integrata si husa. Jante aliaj cu anvelope offroad de 31 inci + jante originale fier cu anvelope standard. Anvelope uzate 50% Amortizoare spate Rancho RS9000x cu 9 trepte de reglaj, punte spate cu LSD O folosesc aproape zilnic, se conduce foarte usor, exact ca un Pajero, este ok si pe sosea la 130km/h si pe offroad. Am avut si Pajero 2.5TDi si pot spune ca este mai economica si mult mai spatioasa. Pot vb despre ea o zi intreaga, astept oferte! Tel 0761734086 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Re: Campervan Offroad Mitsubishi L400 2.4 16v, 4x4 cu reductor, din 1999, inmatriculat RO, volan stanga Pune totusi un pret! :rules Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
weiwei Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Re: Campervan Offroad Mitsubishi L400 2.4 16v, 4x4 cu reductor, din 1999, inmatriculat RO, volan stanga Eu cer 7900 Euro, dar sunt dispus la negociere, oferte, poate schimb cu diferenta, depinde de oferta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
weiwei Postat Iulie 25, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2017 Re: Campervan Offroad Mitsubishi L400 2.4 16v, 4x4 cu reductor, din 1999, inmatriculat RO, volan stanga Negociabil ... S-a intors de 2 zile dintr-o excursie in Muntii Rodnei. Ca intotdeauna nu m-a dezamagit, a urcat peste tot unde am dus-o, 4 persoane si 2 caini. Cu o investitie intr-o truma mica ar putea fi folosita chiar si iarna pentru drumetii si dormit pe coclauri. Este una dintre cele mai versatile masini facute vreodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
weiwei Postat Septembrie 12, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Re: Campervan Offroad Mitsubishi L400 2.4 16v, 4x4 cu reductor, din 1999, inmatriculat RO, volan stanga Scade pretul cu 2000 de euro, la 5900, valabil doar luna aceasta, repet, doar luna aceasta! Indrazniti cu ofertele, atata timp cat nu sunt penibile. Este mai ieftin decat un L300 si mai bun in teren decat oricare van de serie. Daca vreti sa vedeti Mongolia cu masina de mers la serviciu, ati gasit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Septembrie 13, 2017 Partajează Postat Septembrie 13, 2017 Re: Campervan Offroad Mitsubishi L400 2.4 16v, 4x4 cu reductor, din 1999, inmatriculat RO, volan stanga Pt o imagine mai amanuntita : - cate locuri in certificat? - dimensiuni interioare si dimensiune pat - ce capacitate are rezervorul de benzina si apa? - chiuveta are pompa apa la 12v? - capacitate butelie gaz - scaun sofer rotativ? - spui un consum mai mic decat il da fabricantul!!! aia facut ceva modificari la el? - are 132 cp nu 140 !! - greutate proprie ,maxim admisa si echipata actual Cam atat pt inceput. Multumesc sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
weiwei Postat Septembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2017 (editat) Re: Campervan Offroad Mitsubishi L400 2.4 16v, 4x4 cu reductor, din 1999, inmatriculat RO, volan stanga - 2 locuri in acte, a fost de 5 locuri, am omologat-o cu 2 stiind ca o voi face de travel si sunt doar eu, sotia si cainele. Inca are centurile originale pe spate si am si bancheta, daca se doreste reomologare cu 5. Se poate, trebuie mers la RAR cu un deviz de la reprezentanta. - 2.20m dimensiune interioara pana in scaunele fata, patul are 1.85m, eu am 1.74 si nu mi-a trebuit mai mult. - eu am bagat maxim 70 de litri de benzina in rezervor, dar sigur mai avea cel putin 5 litri, cel de apa momentan este inlocuit cu unul tip portabil de 30 de litri, l-am crapat pe celalalt incercand asta vara sa imi fac un dus solar. Dar cumpar altul daca este nevoie, avea 80 de litri. - chiuveta are baterie cu pompa dar nu sunt montate. Treaba de jumatate de zi, la fel, o sa o rezolv daca este nevoie. - nu stiu butelia de gaz ce capacitate are, este exact modelul de butelie folosit in autorulote, cele maro-verzui. Eu am facut la un strungar nun adaptor si folosesc butelii mici de unica folosinta pentru a salva spatiu. Iau butelia mare doar cand plec pentru perioada mai mare. Cand plec pt cateva zile iau 2-3 butelii mici. Mai mereu una o aduc inapoi. Ieftin - scaunul sofer nu este rotativ, nu mi-ar fi folosit la nimic sa ma intorc si sa dau cu picioarele in mobilier. Cel din dreapta este rotativ si se si rabateaza sezutul, astfel se face suficient spatiu intre pat si scaun cand este intins patul. - Nu am facut nimic la masina, ia cam 9 afara si in oras depinde de trafic si sofer. Am avut si Pajero de 2.5 si Space Gear de 2.5 Diesel ambele si nu scoteam sub 10 afara. Este remarca mea personala - am scris aprox 140....nu aveam la indemana actele cand am scris anuntul, nu mai stiam exact - proprie 1740, max admis 2510, utila 770, remorcabila 2 tone (nu are carlig), nu stiu cat are actual, probabil inca 100 cred. Editat Septembrie 13, 2017 de weiwei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
weiwei Postat Septembrie 15, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2017 Re: Campervan Offroad Mitsubishi L400 2.4 16v, 4x4 cu reductor, din 1999, inmatriculat RO, volan stanga Se poate inchide, multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate