huskyuk Postat Iunie 29, 2017 Partajează Postat Iunie 29, 2017 Salutare, Avand in vedere ca se anunta mii si milioane de grade la umbra sambata asta, as vrea sa fac o plimbare de dimineata pana seara pe Muntii Baiului. Spre rusinea mea, nu am ajuns niciodata pe acolo... Programul ar fi plecare la 9:00-9:30 din Bucuresti si la 10:00-10:30 sa facem dreapta in Comarnic si sa incepem sa urcam spre Secaria si mai departe... In functie de grup si de cum se misca lucrurile, coborarea ori prin Azuga, ori intoarcere pe partea cealalta a muntelui, Valea Doftanei, Campina si DN1. Momentan suntem 1 Patrol (subsemnatul), 1 Duster, 1 Defender... Mai sunt doritori pentru o evadare din canicula? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 29, 2017 Partajează Postat Iunie 29, 2017 Re: Iesire Muntii Baiului - Sambata, 1 iulie 2017 Pe unde vrei sa coborati din Baiului in V. Doftanei? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
huskyuk Postat Iunie 30, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2017 Re: Iesire Muntii Baiului - Sambata, 1 iulie 2017 Pe unde vrei sa coborati din Baiului in V. Doftanei? Prin Traisteni - Tesila, daca hotaram sa coboram prin Valea Doftanei, daca nu, clasic, prin Azuga sau Busteni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiHED Postat Iunie 30, 2017 Partajează Postat Iunie 30, 2017 Re: Iesire Muntii Baiului - Sambata, 1 iulie 2017 Credeti ca intoarcerea ar fi mult peste ora 17 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iunie 30, 2017 Partajează Postat Iunie 30, 2017 Re: Iesire Muntii Baiului - Sambata, 1 iulie 2017 Poate ajung si eu...la ce ora este intalnirea si care este locul? Petromul de la.baneasa?... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iunie 30, 2017 Partajează Postat Iunie 30, 2017 Re: Iesire Muntii Baiului - Sambata, 1 iulie 2017 Se mai pleaca? vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
huskyuk Postat Iulie 3, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2017 Re: Iesire Muntii Baiului - Sambata, 1 iulie 2017 Scuze ca nu am mai raspuns. Vineri seara la 21:00 era deja nesigur pentru 3/4 masini anuntate.. Sambata, 2 din ele si-au rezolvat problemele, si am plecat 3 masini la 10:00. Am avut mici neplanificate pe drum: aglomeratie pe DN1, blocaj total imediat dupa Campina, un Vitara care a trebuit oblojit pe drum (amortizor sarit din oala). Pe traseul propriu-zis, dupa Secaria, am intrat la 13:30. Am intrat in Bucuresti la 21:45. (Deci, destul de mult dupa ora 17:00) Per total a fost un traseu usor-mediu ca dificultate. Am avut un Duster stock in grup care a facut fata cu brio, s-a intors in stare perfecta :) Atentie la coborarea spre Busteni, pe langa stane! Cand am fost pe uscat, erau niste sleauri mari de la ape, care tot traversau drumul de pe o parte pe alta. Dupa ploile de acum, imi imaginez ca s-au tot adancit sleaurile alea... Adanci adica, la Patrol cand i-am dat stabi-off, s-au ridicat rotile spate de mi-au zburat overfenderele... Dusterul si Vitara au trecut parca mai lin in 2-3 roti, eu m-am ambitionat sa le pun pe toate 4 jos... Traseul e superb! Am fost prima data pe el, si as mai merge oricand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Re: Iesire Muntii Baiului - Sambata, 1 iulie 2017 Sa va fie de bine...poate data viitoare se leaga astrele si mergem impreuna.. vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Re: Iesire Muntii Baiului - Sambata, 1 iulie 2017 Am fost pe 8septembrie, doua feroze , coborâre prin Orgojoaia, Traisteni, Valea Doftanei.Am avut noroc ca nu plouase de curand, una din masini avea gume de strada, niciuna troliu.Superb traseu, nu am intalnit decât ciobani si mistreți. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate