bocancel Postat Iulie 2, 2017 Partajează Postat Iulie 2, 2017 Sambata 8 Iulie sau duminica 9, pregatim iesirea cea mare cu un traseu usor in zona:Valeni de Munte, Maneciu, hopa peste baraj, Valea Stanii,Tabla Butii.Oprirea de "tabara ", gratar si voie buna se face inainte de urcarea catre Tabla Butii ,unde a poposit in primavara si Cobra,( Goicea Robert ), iar cine are troliu si masina echipata de rupt in doua poate urca ,cat ceilalti mananca si povestesc. Sper ca vremea sa ne permita, unii neavand aer conditionat. Cine este din asceasta parte a tarii si poate veni este binevenit si multasteptat indiferent de tipul mainii si dotarea acesteia. Daca nu intervin schimbari , punctul de plecare va fi benzinaria din Ploiesti-Blejoi, Rompetrol ,ora 9.30.Sunt asteptati mai ales posesorii de Mitsubishi! Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciuffy Postat Iulie 2, 2017 Partajează Postat Iulie 2, 2017 (editat) Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Salut. Daca nu o sa ploua (cum pare acum pe accuweather.com), o sa vin si eu (cum la mine nu sunt geamuri, cam fug de zilele cu ploaie :old ). E tur de o zi, sau stam vreo noapte pe acolo? Eu cel mai probabil o sa caut o cazare in zona. Editat Iulie 2, 2017 de ciuffy -Ciuffy | CanAm Maverick XXC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Iulie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2017 (editat) Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Tur de o zi. Da , ne era frica de caldura excesiva si acum probabil ca va ploua si nu vom putea sta la iarba verde. Vedem cum evolueaza vremea pana vineri. Editat Iulie 4, 2017 de Astral Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciuffy Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Vremea pare a fi ok in Slon, dar pe partea cealalta spre Dalghiu pare a fi un pic de ploaie Sambata. Duminica pare mai ok. -Ciuffy | CanAm Maverick XXC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Iulie 6, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2017 Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Ramane Sambata la 9.30-9.45 la Rompetrol , iesirea din Ploiesti.Daca ploua mai vedem.Statiile CB pe 16. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiHED Postat Iulie 6, 2017 Partajează Postat Iulie 6, 2017 Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Speram sa nu ploua prea rau :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Eu sunt la Comarnic...daca mai sunt copii in echipaje...m-as baga si eu, ca sunt cu juniori dupa mine...daca nu....nu vreau sa incurc... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Iulie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2017 (editat) Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii O masina din cate stiu eu vine si cu fata de 15 ani, in rest alti juniori nu stiu sa fie. Dar nu incurci,e o iesire usoara, mai mult de socializare si bine dispozitie . Daca vii,te asteptam cu spor si voie buna! Editat Iulie 7, 2017 de Astral Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Iulie 8, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2017 Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Ploaia de aseara nu ne-a speriat, deci se merge ! Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adisan77ro Postat Iulie 8, 2017 Partajează Postat Iulie 8, 2017 Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Asteptam poze:ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Iulie 9, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2017 (editat) Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Pozele vor ajunge mai tarziu. Editat Iulie 9, 2017 de Astral A FI....VOR FI.....timpul viitor n-ar cratima ! Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Iulie 9, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2017 Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Cateva selectii, din ce am reusit sa adun pana acum: Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Iulie 9, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2017 Re: Iesire usoara Pajero 4x4 catre Tabla Butii Valenii de Munte,Valea Stanii Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate