adisan77ro Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 (editat) Intrucat imi lipsesc cateva nu as cumpara un set intreg, asa ca, daca va prisosesc 2-3 bucati, dati-mi de stire aici. Alte informatii la telefon. 0756079745 Adi. Editat Iulie 10, 2017 de nessum Adaugare date de contact! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 Re: Cumpar 2-3 prezoane roti pentru MK2 Am eu o cutie cu prezoane ramase pe acasa. Din pacate nu mai stiu care sunt pentru jante Al si care pt otel. Da-mi o poza cu ce ai nevoie si iti trimit 3 moka. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adisan77ro Postat Iulie 13, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2017 Re: Cumpar 2-3 prezoane roti pentru MK2 Multumesc mult ptr disponibilitate. Atasat am pus o paza cu piulitele pe care le am acum la roti. Sunt cu baza plata nu conica. Multumesc anticipat. Adi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adisan77ro Postat Iulie 18, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2017 Re: Cumpar 2-3 prezoane roti pentru MK2 Am rezolvat. Se poate inchide Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate