Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

radiator y61 cu zd30

dori ilie

Postări Recomandate

salutare tuturor, are cineva idee cu ce se poate lipi stutul de pe capacul radiatorului unde intra furtunul? cred ca e ebonita si am incercat cu solutii gen poxipol si poxilina dar e subred tare, am mai gasit ceva de la 3m si se foloseste la fel ca poxipolul si spune ca se intareste lipitura daca adaugi si un fel de pasla, as incerca si asta dar cred ca deja e prea incarcat acolo, e retezat din capac si nu merge dat filet pe interior si bagat alta teava mai subtire, nu exclud varianta sa iau alt radiator si daca are cineva de vanzare la un pret bun ma bag, a si fost lipit la jumatate si nu as risca sa fac un drum lung cu el sau sa fie mai solicitat, am incercat sa vorbesc cu cineva care repara la LR ca si la astea e cam la fel dar cred ca alt material iar de la vibratii se desfacea de acolo dar a fost reticent, astept idei de la dvs. , o seara buna!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: radiator y61 cu zd30

Defectul e binecunoscut , se intampla si la vasul de expannsiune care pierde stutul de frica nunai daca te uiti mai lung la el ... plasticul mai imbatraneste ...

Pregateste un stut cositorit pe un colier normal de furtun ,lasa stutul cu guler la interior , pune un oring si ceva silicon mai responsabil , pregateste zona de gatul radiatorului ( gaurire /netezire in zona oringului ) , clampeaza colierul cu stutul in gaura ,

lucreaza curat , asteapta este noapte inainte de umplerea instalatiei ... hai ca se poate , s-a mai facut si tine bine .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

incerc sa vedem ce iese, ma gandeam si eu la un fel de varianta dar am zis sa vedem cu lipeala aia dar cand am vazut ca e ebonita m am lasat pagubas.... multumesc de sfat! in caz ca nu iese cum trebuie, sunt in cautare de radiator, oricum nu strica acolo sa fie de rezerva, daca stiti pe cineva sar la cap cu albastrelele! toate cele bune!

Link spre comentariu

Alta varianta? Schimbi complet radiatorul si faci un upgrade ...adica unul marit integral metalic.

Cu "albastrelele" ...pregateste vreo 10 ...cam atat e unul... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare