Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Iesire super soft azi pe la Plaiul Foii :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 :o Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 superrrrrrr peisaj si masina:10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 sas inteleg ca ti-ai luat acaret? :?: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 Ai inteles bine :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 pai si taceai? Sa-l stapinesti sanatos, acum stiu cine o sa dea de baut la sibiu :P ia fa-ne si noua cunostinta cu el, baga o descriere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 Pai Cherokee facut in 94 motor de 2,5 benzen.....care pana acum papa cam ca BMW-ul adica afara vreo 8-9 l si in oras 11l consumul a fost facut cu rezervorul ochi....mers 100km....facut plinu din nou :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 sa traiesti americane :tr puteai sa iti iei si tu o masina. :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 Gabi ai mare dreptate...da calu de dar nu se cauta prin gura :P Si ptr inceput eu zic ca e destul de buna....pot impaca si capra si varza....pe parcurs om mai vedea :tk Ce sa fac daca am ajuns printre ultimii la poarta raiului??? :fr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Gabi ai mare dreptate...da calu de dar nu se cauta prin gura :P Si ptr inceput eu zic ca e destul de buna....pot impaca si capra si varza....pe parcurs om mai vedea :tk Ce sa fac daca am ajuns printre ultimii la poarta raiului??? :fr nu e prob. ca si la aro te vei invata multa mecanica.si am auzit eu ca o cruce cardanica de la plametara se schimba in 5 min :bc :pl1 :no :3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 Eu nu ma grabesc cand schimb crucile :ti :bi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Eu nu ma grabesc cand schimb crucile :ti :bi daca ar fi dupa ce vrei tu........... :grin: :oc :cr2 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Bravo, sa-ti traiasca masina si cu tine impreuna :jp1 Si sa te duca unde vrei :Hr 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Sa te duca fara evenimente ....bv pt achizitie.... :br I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Mersi fain....da nu prea sunt incantat....e cam firava pe dedesubt :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Mersi fain....da nu prea sunt incantat....e cam firava pe dedesubt :dr1 mai bagi 20.000 in el si se rezolva :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Mersi de incurajare.....da-l folosesc doar de scoala...dupa aia altceva :tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Poate vorbesti cu fratii Pivoda sa intram si noi in prapastii :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 6, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2007 Poti intra fara probleme...fara masina... :ce Parc national....de Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate