dragos.b Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Re: ... o ciocanitoare dementa care-mi bate in geam ... In cazul in care te roade prea tare curiozitatea despre vecinul de peste geam :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Re: ... o ciocanitoare dementa care-mi bate in geam ... . Acum , cand fiecare zi imi pare o mica victorie n-are decat sa faca ce vrea muschiu'ei . Sau , a lui ... Nu stiu ce e , n-am facut cunostinta cum ar fi trebuit . Am cateva poze si filmulete in telefon cu aratarea zbarlita , poate candva in timp ce astept pe niste holuri lungi o sa fiu curios daca e bou ori vaca ... Au...sa ai grija si multa bafta. Grig Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Re: ... o ciocanitoare dementa care-mi bate in geam ... Colegi... desi tirziu am vazut topicul.... vreau sa va zic faptul ca mi-ati oferit citeva minute .....:banana:banana:banana Va :2dr .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2018 Re: ... o ciocanitoare dementa care-mi bate in geam ... Stiind ca nesiguranta va chinuie , scurt update : animalu'e vioi bine merci ... tipa , torpileaza vazduhul etc ... e bine , cred ... ... nu ma mai preocupa obiceiu' ciocanitului in geam , nu ma mai intereseaza linistea si alte alea de vreme ce tot nu prea mai dorm ... deci si-a cam luat țaca cu ciocanitul , bate degeaba .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Re: ... o ciocanitoare dementa care-mi bate in geam ... Daca te mai deranjeaza lighioana, pune pe pervaz niste mancare de pasari/viermisori sau ce mananca ea peste care pui ceva somnifer pisat (adica maruntit/facut praf sa nu se inteleaga altceva) sau un pistol cu aer comprimat si o rezolvi definitiv, asta daca nu faci parte din vreo organizatie de protectie a ciocanitorilor. Ma gandeam...proprietara terenului pe care se afla copacul in care isi are cuibul respective pasare nu ar putea ajuta? Tot cu un dat din cap, pentru distragerea atentiei. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miky_ Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Re: ... o ciocanitoare dementa care-mi bate in geam ... Oameni buni, ce aveti cu biata pasare? Are pui de hranit, ea trebuie sa traiasca s.a.m.d. Eu am la ferestre doua cuiburi si dimineata este o feerie (puii tipa cat pot de tare pana vin mamicile cu mancare). Copii vostri nu au strigat/plans niciodata? Prezenta pasarilor inseamna ca natura inca mai traieste. O seara buna sa aveti! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Re: ... o ciocanitoare dementa care-mi bate in geam ... Miki_ daca toata lumea ar gandi ca tine si Cos mi-ar face placere sa traiesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate