Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Swap motor camion 4 cylindri

Ben 07

Postări Recomandate

Re: Swap motor camion 4 cylindri

:)

nu mersi, nu imi trebuie alta masina, asta este Ok, mica, pot sa ma duc cu ea peste tot.

Poate o sa ii fac un tunning 205CP, ramane de vazut.

Oricum, swapul asta este mai mult un moft decat o necesitate :).

Cu timpul le rezolvam pe toate.

Mersi pt sfat.

Ben

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi nu credeam sa pot vedea asa ceva, un fel de camioneta, motor iveco 2.5 td , masina care goala are aprox 3tone, s-a pus pe ea aprox 10 tone( am cantarit-o) . Mers asa de 4 ani, zeci de mii de km. Eu am ramas mut, nu a schimbat ambreiajul si ca cireasa de pe tort , masina e model 93, deci 25 de ani. E adevarat ca la 80 la ora avea 2500 rpm, deci reductii nene, dar cred ca doar 4 trepte, nu stiu la camioane mari cum e treaba.

Ma gandeam ce parleli de ambreiaje se fac in ziua de azi... si ce motoare se faceau.

De fapt ceea ce m-a uimit si mai tare au fost anvelopele, avea 4 roti pe axa dar anvelopele erau de sarcina maxima 1500 kg. iar m-am speriat, ce bombe circula pe strazi...

Un prieten urca intr-o iarna o rampa relativ usoara, cu skoda 2.0 tdi si a mai dat balans, putin inainte inapoi, nu ceva grav. S-a simtit miros de ambreiaj de nu mai puteai iar la ceva timp, volanta, alt ambreiaj, io nu inteleg...

Editat de danciucu
XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

Am mai mentionat, motor mai mic de 3.9 nu cred ca pun daca o sa pun vreoadata, toate feedbackurile si simturile mele imi spun sa stau cuminte.

Astazi am inceput cu rugina, swapul este ceva ce o sa ramana doar pe forumul asta, pe net totul este usor :):), cand dai la cheie atunci se ivesc situati care necesita, timp, rabdare, bani si experienta, din aste 4 am putina experienta restul nimic:old:cr..

Starea actuala la masina mea, urmariti discutia Patrolica ruginica, pun acolo pozeUp.thumb.jpg.faa00a1297563f24e70af146d80e2cc3.jpg

Mersi,

Ben

Link spre comentariu

Motorul de patrol de 4,2 ar fi cea mai buna solutie pentru tine imperecheat cu puntile de la motorul de 2,8.Motorul este fiabil,electronica zero,cred ca poate fi si omologat,consuma putin si cel mai important nu trebuie sa faci prea multe modificari.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Chiar astazi am aparut unul cu 3500EU, nu sunt dispus sa dau atatia bani, sunt inclinat mai mult pt un tunning, cand am remorca sa consume si mai mult doar sa traga.

Dupa parerea mea este cea mai buna si cea mai ieftina solutie.

Acum sa reusesc sa il montez complet si sa si mearga bine, dupa acea mai vedem noi, in 1-2 ani mai invatam multe.

Ben

Link spre comentariu

E unul la Ploiesti de vanzare cu 2500 euro, inclusiv cutia de viteze ptr TD42 (care iti trebuie daca faci transplant)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

E unul la Ploiesti de vanzare cu 2500 euro, inclusiv cutia de viteze ptr TD42 (care iti trebuie daca faci transplant)

daca reusesc sa duc la bun sfrsit curaterea ruginei si fara multe probleme atunci o sa ma gandesc serios la swapul asta.

Dar cum am mai zis trebuie sa ma tin cu picioarele pe pamant, daca nu fac eu swapul atunci nu are rost

Ben

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Buna, scuzati daca va deranjez iarasi cu swapul meu :):).

Am gasit un motor atleon nissan, 4.0l, turbo, visual pare sa se potriveasca la cutie.

4,0l, 137CP la camion de 7.5t.

Cu hartiile nu o sa fac nimic, visual nu poate sa stie nimeni ce motor este.

Ramane doar sa il instalez in patrol.

Are cineva ceva aexperienta?

Stie cineva pe cineva care repara motoarele nissan?

Am tot sunat si nu prea am gasit pe nimeni, cei de la reprezentanta au spus sa sun renault trucks.

Cel mai bine ar fi daca cineva cunoaste un meserias bun care are experienta cu ele.

Ben

Link spre comentariu

Imi cer scuze nu am citit tot topicul dar, de Cummins 6BT 12v, 5.9cc, te.ai interesat? E in 6 pistoane si sub capota de Toyota 80 l.am vazut....

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Imi cer scuze nu am citit tot topicul dar, de Cummins 6BT 12v, 5.9cc, te.ai interesat? E in 6 pistoane si sub capota de Toyota 80 l.am vazut....

Vreau sa raman in 4 cylindri sa nu mai am treaba cu cartea technica.

motorul de atleon il cumpar cu 700Eu, daca chiar se potriveste la cutia de patrol atunci merita efortul

Ben

Editat de Ben 07
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare