Alexxm Postat Aprilie 4, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2019 Mai nimic. Acum ca e inaltata +5 (OME), nu mai incape in garaj.... sta pe afara. Merge si blocantul spate, si compresorul. Am fabricat o cutiuta pt butoane, ca sa le ascund in torpedou (o sa cam stea decapotata prin Bucuresti). Suspensia e OK. Strang bani pt anvelope. Am cam renuntat la trepador, si ma duc spre KO2 momentan. Mai vreau sa ii pun un roof rack (daca tot nu incape in garaj). Si am inceput montarea unei a doua baterii.... inca nu am terninat. Din pacate pt bugetul de 73, am un Suburban la vopsit, si unul in curs de schimbat punti si chestii.... si am avut nevoie si de niste scule... ... deci ne bucuram de masina in starea actuala Toyota FJ40 1979 "in reconstructie" Toyota Land Cruiser BJ73 1990 (VM) Chevrolet Suburban 1988 6.2 diesel 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
istinady Postat Aprilie 22, 2019 Partajează Postat Aprilie 22, 2019 Se putea modifica cutia ta de viteze. Rapoartele sunt la fel ca la 1hz, diferă doar cutia de transfer. Pe placa de identificare din compartimentul motor in dreapta jos ai tipul cutiei. Se schimba doar carcasa de la ambreiaj, un rulment și prinderea. Dacă modificai cutia ta ar fi alergat mai bine. De aceasta problema m-am lovit si eu. Așa ca am decis sa modific cutia mea, păstrând și cutia de transfer care este împerecheata perfect cu grupurile, pt plimbare, nu offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexxm Postat Aprilie 23, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Cutia e aceeasi, diferă clopotul si priza (spre motor). H55F. Cutia de transfer e diferita însă, în ideea in care până în 90 au fost cu 4x4 la maneta si dupa 90, cu 4x4 la buton. Eu am schimbat de la buton la maneta, ca asa a venit cutia, cu totul. Poate o schimb inapoi, ca momentan, nu imi place cum aleargă. Eu am gasit tot "pachetul".... un clopot si o priza erau f f f scumpe, si nici nu le găsești. Toyota FJ40 1979 "in reconstructie" Toyota Land Cruiser BJ73 1990 (VM) Chevrolet Suburban 1988 6.2 diesel 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminSt Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Ce se mai aude cu proiectul? Daihatsu Feroza '94 Slow&NotLow Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tzobj73 Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 Salutare, am finalizat de curând restaurarea Unui BJ73, 2,5 diesel. Acum mi-a căzut pompa de apa și ma chinui sa găsesc. Știți dacă repara cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tzobj73 Postat August 23, 2021 Partajează Postat August 23, 2021 Asta este 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexxm Postat August 24, 2021 Autor Partajează Postat August 24, 2021 Salut eu am schimbat-o..... am pus de același motor de rang Rover parca 1990.... a fost nevoie de o bucsa de bronz și pusa prinderea de la vâsc de la pompa originala... nu cred ca se repara.... Eu am ajuns la 4.2 turbo 24 valve..... Toyota FJ40 1979 "in reconstructie" Toyota Land Cruiser BJ73 1990 (VM) Chevrolet Suburban 1988 6.2 diesel 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tzobj73 Postat Iulie 15, 2022 Partajează Postat Iulie 15, 2022 Salut, Caut chedere pentru geamurile culisante ( hardtop ), ma poti ajuta cu ceva informatii ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate