Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trophy Covasna

Postări Recomandate

• Răspunsuri 77
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Autocomplex

Re: Trophy Covasna

la cati s-au inscris se anunta un eveniment pe cinste, din pacate odata cu alegerile din week endul acesta nu vom ajunge decat sambata dimineata si luni, eu este marele vinovat pt aceasta dar promitem un articol pe cinste, a si cum sunt mai noob de felul meu imi poate explica cineva exact ce se intampla luni la proba trial?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stai ca vine nas-tau cu poze!

poze ... ciu-ciu, nu am avut cu ce sa facem poze, traseul a fost foooarte misto, Tzuparu a fost un copilot pe cinste, si in rest ce sa mai zic, astept si eu poze de la Levo.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Am sosit dupa ce era sa pierdem Nissanul pe drum (platforma "s-a basculat" si s-a taiat o sufa), ni s-au dus toate becurile de la remorca pe stanga si era sa ne pierdem langa Cluj :grin:

Multumim mult lui Unimog, Guszti+Robi si Arpi pentru munca depusa. Da, o sa vina pozele cat se poate de curand.

Eu m-am distrat foarte bine. Traseul mi s-a parut greu, dar totodata foarte interesant, din cauza conditiilor (noroi, gheata, zapada)

Link spre comentariu

Dah Suupeer!c

A fost scurt si la obiect(traseul) nu zeci de km de macadam ci heavy off-road foarte variat: noroi, zapada, sol inghetat acoperit cu frunze, gheata, zapada de 25-30 cm, urme de Taf adanci, prin care trebuia sa coboram sau sa urcam, care cu lant care cu troliu.....= offroad adction nuu Spatieren in da padure :wink: Si tropy-ul de noapte m-a aratat ca trebuie sa reglez lampile la veveritza ca nu prea gaseam drumul prin camp. Toata lumea era de parere ca trebuie inlus in campionat un tropy de genul acesta.

Organizare super , cazare super, roadbook aproape super, gasca super!!!

Felicitari Unimooog!

rezultate gasiti pe http://www.autocrono.ro

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare