adrian_c Postat August 2, 2017 Partajează Postat August 2, 2017 (editat) Aer conditional Nissan Patrol Y60 motorizare 2.8 Instalatie este completa si perfect functionala. Am dat-o jos de pe masina mea. Contine: radiator fata, filtru, conducte, radiator interior, buton bord, compresor, suport compresor, curea, suruburi. Radiatorul interior complet cu senzor de temperatura si rezistenta de trepte aeroterma. Conversie facuta pentru functionare cu freon ecologic R134. Schimbat ulei compresor, modificare mufe alimentare freon. Suportul este special pentru motorul de 2.8. Intindere curea fara rola intinzatoare (intinderea se face din compresor ca la alternator) Pret: 500 EURO Adrian 0744.709.705 Editat Septembrie 6, 2017 de Astral Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Septembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Re: Vand AER Conditionat Patrol Y60 Anunt valabil. 450 Euro. Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_c Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 Re: Vand AER Conditionat Patrol Y60 Valabil. Am si suport de compresor original pt motor 2.8. Pret nou 350 Euro Nissan Patrol Y60 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Re: Vand AER Conditionat Patrol Y60 Valabil. Am si suport de compresor original pt motor 2.8. Pret nou 350 Euro domnu numa suportul face banii astia:D:D:D da eu zic sa nu il dai sa il pui la loc ca o sa fie bun la vara:D:D:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate